INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Dembele, dorit în Premier League de fostul său antrenor!

Ousmane Dembele , Foto: Getty Images
Ousmane Dembele , Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2022 14:25 / Actualizat duminica, 05 iunie 2022 15:00

Negocierile dintre Barcelona și Ousmane Dembele (25 de ani) pentru prelungirea contractului nu avansează așa cum și-ar fi dorit oficialii catalani. Astfel, Chelsea a intrat pe fir și vrea să-l aducă pe francez din postura de jucător liber de contract.

Thomas Tuchel vrea să profite de situaţia incertă a lui Dembele de la Barcelona pentrul a-l transfera la Chelsea pe fostul său elev de la Borussia Dortmund, informează TalkSport.

Gigi Becali iese la atac: „Ce a vrut să facă Edi? Experimente? Cum să nu îl bagi pe «Maradona» și să joci cu Ivan, Mihăilă sau Mitriţă?!”
MUNTENEGRU - ROMÂNIA 2-0
Gigi Becali iese la atac: „Ce a vrut să facă Edi? Experimente? Cum să nu îl bagi pe «Maradona» și să joci cu Ivan, Mihăilă sau Mitriţă?!”

Dembele, dorit de Thomas Tuchel la Chelsea

Tehnicianul german consideră că Dembele este „un talent extraordinar”, motiv pentru care vrea să-l aducă pe Stamford Bridge, conform sursei menționate anterior.

Ousmane Dembele a spus în trecut că dorința sa este de a rămâne pe Camp Nou, însă agentul său a declarat recent că nu a fost luată nicio decizie în privința viitorului său.

30.000.000 de euroe cota lui Dembele, potrivit transfermarkt

PSG, Bayern Munchen și Liverpool au fost, de asemenea, interesate de serviciile fotbalistului francez. Potrivit Marca, Xavi consideră că noul rol al lui Ousmane în echipă poate fi factorul decisiv în decizia acestuia de a continua cu Barcelona, dar înțelege și situația financiară actuală a clubului.

Șansele ca Dembele să accepte noul salariu sunt minime

Catalanii îi pot oferi lui Dembele doar o treime din salariul pe care francezul îl câștigă acum pe Camp Nou pentru a prelungi.

Ousmane Dembele a fost transferat de la Borussia Dortmund în vara lui 2017, pentru o sumă totală de 140 de milioane de euro. În acest sezon, Dembele are 32 de partide jucate, în care a dat două goluri și 13 pase de gol, în toate competițiile.

Lui Ousmane Dembele i-am făcut noua noastră propunere și așteptăm răspunsul lui, săptămâna viitoare. Vrea să rămână aici la Barcelona, dar acum este tentat de alte opțiuni pe care le consideră mai bune. 

- Joan Laporta, președinte FC Barcelona

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Barcelona, disperată după bani: a ajuns să închirieze stadionul pentru nunți! Ce prețuri a stabilit clubul catalan

Christian Eriksen, dorit de un club gigant din Premier League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează