INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

FOTO Prima imagine din spital cu Pablo Mari, după ce a fost înjunghiat într-un supermarket: „Am simțit o durere atroce la spate”

FOTO: Instagram @pablomv5
FOTO: Instagram @pablomv5

Articol de - Publicat vineri, 28 octombrie 2022 18:53 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2022 18:55

Pablo Mari, 29 de ani, stoperul spaniol împrumutat de Arsenal la Monza, a fost supus vineri unei intervenții chirurgicale la spate și nu va putea juca minimum două luni, după ce a fost înjunghiat într-un supermarket din apropierea orașului Milano.

Pablo Mari, prima imagine de pe patul de spital 

În această seară, Pablo Mari a postat o imagine de pe patul de spital, alături de iubita lui, și a trimis un mesaj pentru urmăritorii de pe Instagram.

Prima imagine din spital cu Pablo Mari, după ce a fost înjunghiat într-un supermarket: „Am simțit o durere atroce la spate”
FOTO: Instagram @pablomv5

„După momentul dificil pe care l-am trăit ieri, eu și familia mea vrem să vă comunicăm că totul este în regulă. Vă mulțumesc pentru mesaje și pentru toată afecțiunea pe care am simțit-o”, a scris Pablo Mari.

A plecat cu „scântei” de la Dinamo, iar acum se pregătește de duelul cu Real Madrid
LA LIGA
A plecat cu „scântei” de la Dinamo, iar acum se pregătește de duelul cu Real Madrid

„Eu am avut noroc. Un om a murit în fața mea”. Acestea au fost primele cuvinte ale spaniolului. Pablo Mari a scăpat în atacul de joi. Chiar a avut noroc.

Pablo Mari: „Am simțit o durere atroce la spate”

Jucătorul în vârstă de 29 de ani, împrumutat în acest sezon de Arsenal la Monza, era cu soția și cu fiul lor într-un centru comercial din Assago, la periferia orașului Milano. 

În Carrefour, un bărbat de 46 de ani, cu grave probleme psihice, a luat un cuțit și a lovit în stânga și-n dreapta primele persoane care i-au ieșit în cale.

„Eram cu căruciorul de cumpărături, băiețelul era înăuntru. Dintr-odată, am simțit o durere atroce la spate. Apoi, l-am văzut pe acel bărbat înjunghiind un om în gât”, i-a spus fundașul central lui Adriano Galliani, directorul general al Monzei, printre primii care au ajuns la spital.

Prima imagine din spital cu Pablo Mari, după ce a fost înjunghiat într-un supermarket: „Am simțit o durere atroce la spate”
Imagine de la locul unde Pablo Mari a fost înjunghiat. Foto: IMAGO / Independent Photo Agency

Luis s-a stins. Alți 3 răniți grav

Și Pablo Mari fusese înjunghiat, dar rănile la spate nu i-au pus viața în pericol. Transportat la spitalul Niguarda, fotbalistul a fost operat vineri și va rămâne sub observație câteva zile înainte de a fi externat. Potrivit Gazzettei dello Sport, va reveni pe teren în ianuarie. Minimum două luni de pauză.

Pentru Luis Fernando Ruggieri, 30 de ani, un angajat la Carrefour de origine sud-americană, intervenția paramedicilor a fost tardivă. El era cel despre care vorbea Pablo. Înjunghiat în gât, s-a stins în fața jucătorului. 

Alte trei persoane sunt rănite, în stare gravă. Autorul atacului a fost prins de carabinieri. E acuzat de omucidere.

Citește și:

FCSB a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Rapid. Sunt mai scumpe decât de obicei

Atmosferă apăsătoare la Sivas » Ce au făcut Petrescu și Varga după înfrângerea din Conference League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează