INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

REZUMAT VIDEO Palmeiras, campioană în Brazilia pentru al doilea an la rând! Senzația de 17 ani a Realului a înscris în meciul decisiv

Palmeiras, campioană în Brazilia pentru al doilea an consecutiv // foto: Guliver/gettyimages +12   FOTO
Palmeiras, campioană în Brazilia pentru al doilea an consecutiv // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 07 decembrie 2023 11:09 / Actualizat joi, 07 decembrie 2023 11:27

Palmeiras a remizat cu Cruzeiro, 1-1, punct care i-a asigurat titlul de campioană în Brazilia. Endrick, puștiul de 17 ani care va ajunge la Real Madrid în vară, a înscris.

Palmeiras a câștigat titlul pentru al doilea an consecutiv și se distanțează în clasamentul celor mai de succes echipe braziliene pe plan intern. Verzii au acum 12 titluri, 4 peste Santos, formație care a retrogradat în premieră.

A jucat la Rapid și afirmă răspicat: „E în ADN-ul clubului, ceva ce i-a costat mai mereu!”
RAPID - CFR CLUJ 0-0
A jucat la Rapid și afirmă răspicat: „E în ADN-ul clubului, ceva ce i-a costat mai mereu!”

Campioana a fost decisă în ultima etapă a campionatului. Palmeiras a remizat în deplasarea cu Cruzeiro, însă ar fi câștigat campionatul chiar și cu o înfrângere, în contextul rezultatelor pe care le-au înregistrat celelalte pretendente la titlu.

VIDEO: Palmeiras, campioană în Brazilia pentru al doilea an consecutiv

În Cruzeiro - Palmeiras, Endrick a deschis scorul în minutul 21. A încercat mai întâi să-l lobeze pe portar, goalkeeper-ul a respins, dar balonul a rămas în posesia tânărului brazilian, care a modificat tabela.

Cruzeiro a egalat în minutul 80, gol Nikao, dar nu a mai contat. Cu 70 de puncte, Palmeiras s-a încununat campioană, peste Gremio (68 de puncte), Atletico Mineiro și Flamengo (câte 66). 

+8 FOTO

Ultimele două formații au cedat în epilogul sezonului, Atletico fiind umilită de Bahia, 1-4, Flamengo învinsă de Sao Paulo, 0-1.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Palmă în Spania pentru fostul jucător al lui Dinamo

Guardiola, surclasat de conaționalul Unai Emery » Aston Villa, pe podium în Premier League după o victorie uriașă: „Echipa mai bună a câștigat”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
chepandy777
chepandy777  •  07 Decembrie 2023, 15:02

Pe poza principala apare si Nedelcu. S-a tfansferat la Palmeiras cumva?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează