INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMERICA DE SUD

Palmeiras a câștigat Copa Libertadores după o finală cu 15 minute de prelungire și o bătaie generală!

Palmeiras a cucerit Copa Libertadores // foto: Twitter @ SE Palmeiras +12   FOTO
Palmeiras a cucerit Copa Libertadores // foto: Twitter @ SE Palmeiras

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 08:29 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 08:43

Palmeiras a câștigat Copa Libertadores, după 1-0 cu Santos, victorie obținută cu un gol marcat în al nouălea minut de prelungire!

Palmeiras și Santos, două echipe braziliene ieșite din formă, s-au întâlnit pe Maracana pentru finala Copei Libertadores, cea mai importantă competiție inter-cluburi din America de Sud.

Ambele formații veneau după 3 meciuri fără victorie în campionat, în care Palmeiras marcase doar două goluri iar Santos 3, iar pasa proastă prin care cele două echipe treceau s-a transpus și în finala Copei Libertadores.

Încăierare generală și 15 minute de prelungire în Palmeiras - Santos

Meciul a fost unul lipsit de faze spectaculoase și ocazii importante din poartă, lucru susținut și de numărul foarte mic de șuturi cadrate pe parcursul întregului meci - 3, toate în repriza a doua.

Cel mai interesant moment al meciului s-a petrecut la marginea terenului. Jucătorii celor două echipe au fost aproape de o bătaie generală în minutul 90+5, atunci când directorul tehnic al lui Santos, Cuca, a fost împins de un jucător al celor de la Palmeiras. Deranjat de protestele acestuia, arbitrul central Patricio Loustau i-a arătat cartonașul roșu lui Cuca!

Meciul s-a reluat abia 3 minute mai târziu, când a venit și singurul gol al meciului. O centrare a lui Roni din partea dreaptă a fost reluată de Breno cu capul, care a mers direct spre suporterii lui Palmeiras, cu care s-a îmbrățișat, în ciuda eforturilor forțelor de ordine de a separa cele două părți.

Meciul a mers până în minutul 15 al prelungirilor, dar Santos nu a putut egala.

Suporterii, dezamăgiți de finala Copei Libertadores

Fanii nu au fost impresionați de meciul dintre Palmeiras și Santos. Iată câteva dintre cele mai populare comentarii din social media, culese după fluierul final al finalei:

  • „Cea mai plictisitoare finală din istorie” 
  • „Ce finală de rahat” 
  • „Mi-am pierdut 90 de minute din viață” 
  • „Palmeiras este cea mai slabă echipă din istorie care câștigă Copa Libertadores”
+8 FOTO

Palmeiras cucerise o singură dată Copa Libertadores până în acest an, în 1999, în timp ce Santos are 3 astfel de trofee în vitrină, câștigate în 1962, 1963 și 2011.

VIDEO Bucuria din vestiarul lui Palmeiras după victoria cu Santos

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Liverpool insistă pentru Mbappe! Ce avantaj are în lupta cu Real Madrid pentru starul lui PSG

Al Hilal - Al Nasr 0-3 » Răzvan Lucescu, umilit în Supercupa Arabiei Saudite

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează