INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  READING

Momente de groază la Reading! Atac violent în apropiere de stadionul echipei lui George Pușcaș

Mai multe forțe de ordine au fost prezente la Forbury Gardens
Mai multe forțe de ordine au fost prezente la Forbury Gardens

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iunie 2020 11:15 / Actualizat duminica, 21 iunie 2020 11:51

Sâmbătă seara, în parcul Forbury Gardens din Reding, a avut loc un incident violent după ce mai multe persoane au fost înjunghiate.

Trei persoane au murit și trei au fost serios rănite după ce un bărbat le-a atacat cu cuțitul în parcul aflat la 5,5 kilometri de „Madejski Stadium”, unde evoluează echipa românului George Pușcaș.

BBC anunță că un bărbat de 25 de ani, reținut la fața locului, este arestat și anchetat pentru omor. Englezii scriu că, pentru moment, poliția nu consideră că a avut loc un atac terorist, dar au fost chemați mai mulți oficial pentru a analiza situația.

Martorii spun că au văzut un bărbat care mergea printre grupurile de oameni din parc și încerca să-i înjunghie. 

„Parcul era destul de plin. Lumea stătea și bea cu prietenii. La un moment dat, un bărbat singur a început să țipe ceva de neînțeles și s-a dus către un grup de oameni și a încercat să-i înjunghie. A rănit trei persoane și a început să fugă spre mine. M-am ridicat și am fugit, iar el, văzând că nu ne poate ajunge, s-a îndreptat că oamenii care stăteau. A înjunghiat pe cineva în gât și a fugit in parc!”, a spus un tânăr pentru BBC. 

VIDEO. Match preview: totul despre Everton - Liverpool

Citește mai multe știri din Premier League:

Roy Keane, reacție violentă după prestația lui David de Gea: „I-aș fi dat niște pumni la pauză!”

Manchester City rămâne fără un fotbalist important! Pep Guardiola confirmă plecarea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  21 Iunie 2020, 19:31
Postat de Stefan Constantin pe 21 Iunie 2020, 11:58

Ca să legați niște lucruri,mințiți cu nerușinare..."in parcul din apropierea stadionului unde joacă Pușcaș,la 5,5km"...vai pl voastră de jurnaliști lipsiți de moralitate

Ar fi trebui sa scrie ca atacul s-a petrecut in parcul din apropieea stadionului aflat la 2150 km unde se antreneaza nationala Romaniei, ar fi fost mai palpitant.

100000583129623
Stefan Constantin  •  21 Iunie 2020, 11:58

Ca să legați niște lucruri,mințiți cu nerușinare..."in parcul din apropierea stadionului unde joacă Pușcaș,la 5,5km"...vai pl voastră de jurnaliști lipsiți de moralitate

Vezi toate comentariile (2)
Comentează