INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Paolo Maldini, confesiuni din calvarul coronavirus: „Aveam dureri mari şi o gheară în piept, mi-am pierdut gustul şi mirosul”

Paolo Maldini // foto: Guliver/Getty Images
Paolo Maldini // foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 24 martie 2020 12:18

CORONAVIRUS. Paolo Maldini (51 de ani), directorul tehnic al lui AC Milan, spune că răul a trecut, după ce a fost testat pozitiv: „Aveam dureri mari şi o gheară în piept, mi-am pierdut gustul şi mirosul.”.

Paolo Maldini a trecut prin cumpăna coronavirusului, dar a rămas cu amintiri neplăcute. Directorul tehnic al lui Milan şi-a revenit acum şi povesteşte în Corriere della Sera suferinţa trăită după ce a aflat că este bolnav. 

„Mă simt destul de bine, răul a trecut. Mai am însă un pic de tuse seacă, mi-am pierdut gustul şi mirosul, dar sper să-mi revină. A fost ca o răceală mai puternică, dar nu una normală. Un sportiv îşi cunoaşte bine corpul şi eu la fel.

Durerile sunt destul de puternice, apoi simţi acea gheară în piept. Este un virus complet nou, iar corpul se luptă cu un duşman pe care efectiv nu-l cunoaşte”, mărturiseşte fostul legendar căpitan rossonero. 

Paolo Maldini: „Un prieten este la terapie intensivă”

Maldini a anunţat şi cum s-a infectat: „Marţea trecută, au venit medicii cu măşti şi mănuşi la club şi au făcut teste. Toţi jucătorii au ieşit negativi, iar joi eu am aflat că sunt pozitiv. Ştiam că am virusul.

Un prieten a avut probleme respiratorii, e internat la spitalul din Legnano, nu doarme, are coşmaruri... Şi Daniel simte dureri şi febră, dar e tânăr şi are tot o formă uşoară. 

Cred că şi ceilalţi din familia mea s-au infectat, dar virusul a ieşit deja din ei, pentru că rezultatul testelor a fost negativ. Mi-e tare dor de jucători, 14 zile nu i-am văzut deloc!”.

„Fotbalul trebuia oprit mai înainte. Meciul fără spectatori e violenţă pentru tifosi şi fotbalişti. A fost o nebunie să joci cu porţile deschise Liverpool - Atletico, în tribună cu 4.000 de fani madrileni veniţi dintr-un focar ştiut” - Paolo Maldini, director tehnic AC Milan

VIDEO // Recomandări de la Orlando Popa, antrenor la Reggiana și scouter în Italia: „Izolați-vă și lăsați-vă hainele la ușă!”

Citește și alte știri despre coronavirus:

Încă un fost președinte al lui Real Madrid este afectat de coronavirus » Se află internat la Terapie Intensivă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează