INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Părinții decedați, divorț, băiatul acuzat de viol » Toate i s-au întîmplat managerului lui Liverpool, Brendan Rodgers

Articol de - Publicat miercuri, 12 august 2015 00:00

Fotbalul nu i-a dat timp tehnicianului nord-irlandez să se gîndească prea mult: ”Am fost angajat să fac o treabă și mi-o fac”

Brendan Rodgers a vorbit pentru întîia oară despre calvarul pe care l-a îndurat între 2010 și 2014. "Mai întîi mi-am pierdut mama, apoi a murit tata. Am divorțat de soția care mi-a fost 23 de ani alături și a trebuit să-mi susțin fiul, Anton, acuzat de viol. Au fost cei mai traumatizanți 4 ani din viață", a povestit managerul lui Liverpool cotidianului local "Echo".

Însă fotbalul l-a ajutat să treacă mai ușor peste toate nenorocirile: "N-am avut timp să mă gîndesc prea mult. Și la Swansea, și apoi, la Liverpool, șefii m-au plătit să fac o treabă, așa că-mi fac treaba".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  12 August 2015, 15:33

Un antrenor extrem de rabdator, acest Rogers. Imi amintesc figura sa la terminarea meciului de la finalul sezonului 2013-2014, Liverpool - Chelsea 0 - 2 ( etapa a 35 iri a 36- a, cred ); meci in care celor din Liverpool le era suficient si-un rezultat egal, cat sa se mentina pe primul loc; iar in urmatoarele 2-3 etape ramase, au privit cum City castiga al doilea titlu in 3 ani ! Si, mai presus de orice, dovedind un fair-play de dat exemplu; ca si antrenorul celor de la Sevilla aseara; supararea nu l-a impiedicat sa felicite antrenorul rivalei, pe Luis Enrique. Frumos ! Pe cand si-n campionatul nostru echipele vor sti sa piarda, insa cu zambetul pe buze ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează