INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Un român a fost ofertat de Villarreal! Am putea avea din nou jucător în La Liga

Villarreal ocupă locul 4 în La Liga // foto: Imago
Villarreal ocupă locul 4 în La Liga // foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 23 ianuarie 2021 10:42 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 11:25

Reinaldo Radu, vărul portarului Ionuț Radu, 19 ani, al cărui contract expiră la vară, n-a evoluat deloc la prima echipă de la Parma. Este dorit de Villarreal.

Reinaldo Ionuț Radu ar putea reveni în Spania până la finele acestui mercato de iarnă. Fundașul dreapta român, născut la Castellón de la Plana, e dorit chiar de Villarrreal, echipa care l-a crescut și de unde jucătorul de 19 ani a plecat în Italia în august 2019. 

Reinaldo Radu, de patru ori pe bancă la Parma în acest sezon

Agenția Tuttomercatoweb scrie că „Submarinul Galben” caută să profite de faptul că vărul portarului de la Inter își termină contractul în vară și Parma, ce nu i-a făcut nicio ofertă de prelungire, l-ar pierde astfel la „parametru zero”.

Reinaldo a jucat până acum numai la echipa Primavera gialloblu, 22 de meciuri și patru assisturi, iar în actualul sezon a fost pe foaia de rezerve la seniori în trei partide, cu Spezia, Benevento și Sassuolo din Serie A, plus întâlnirea de joi din Cupa Italiei cu Lazio, fără a fi folosit de antrenorii Liverani și D'Aversa. 

Un român a fost ofertat de Villarreal! Am putea avea din nou jucător în La Liga
Reinaldo Radu la Parma (dreapta) // foto: Imago

La Parma mai evoluează Valentin Mihăilă, adus de la Craiova în toamnă, iar Ionuț Radu a figurat în lot în returul stagiunii trecute, dar s-a întors după împrumut la Inter. Cristi Ganea a fost ultimul român în La Liga, dar Bilbao l-a tot împrumutat și acum e la Aris în Grecia.

100.000 de euroe cota lui Reinaldo Ionuț Radu pe transfermarkt.de. Are o selecție la naționala U17 a României, în februarie 2019, într-un amical cu Norvegia (0-2)

Citește mai multe știri despre stranieri:

Valentin Mihăilă, lăudat de italieni după primul gol la Parma: „Dezlănțuit. Bijuteria română începe să-și demonstreze calitățile indubitabile”

Un fost jucător al lui Șahtior dezvăluie: „Cu Mircea Lucescu, toți plângeam în prima zi de cantonament. Brazilienii vomitau”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează