INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OUT PENTRU ROMA ŞI MANCHESTER!

Pato s-a rupt din nou

Articol de - Publicat luni, 01 martie 2010 00:00

AC Milan l-a pierdut pe atacantul brazilian chiar înaintea duelurilor extrem de importante cu AS Roma şi Manchester United. Pato s-a prăbuşit singur în timpul meciului cu Atalanta şi a suferit o leziune musculară şi medicii se tem să nu fie vorba despre o ruptură!


"Sperăm să nu fie decît o întindere. Are dureri mari, dar analizele de luni vor stabili exact entitatea leziunii", a declarat vicepreşedintele Galliani. Pato a deschis ieri drumul spre victoria "rossonerilor" (3-1) cu Atalanta, reuşind o "doppietta". Brazilianul nu va putea fi oricum refăcut pentru derbyul cu Roma de sîmbătă, de pe "Olimpico", capital pentru a decide rivala lui Inter în cursa pentru titlu, dar şi pentru returul din "optimile' Ligii, de pe Old Trafford, unde Milan are de întors handicapul din prima manşă (2-3).


Pato abia se recuperase după o altă accidentare musculară, care l-a ţinut pe tuşă aproape două luni, medicii descoperind că are probleme din cauza danturii!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează