INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLUIRI

Patrice Evra, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie: „Vindeam droguri și mâncam fast-food din gunoi”

Patrice Evra/ foto Imago Images
Patrice Evra/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2022 19:22 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2022 20:14

Patrice Evra (40 de ani), fostul fundaș stânga francez, a făcut o serie de declarații cutremurătoare despre copilăria sa. Fostul fotbalist de la Manchester United a recunoscut că fotbalul i-a salvat viața, după ce ajunsese să vândă droguri și să mănânce din gunoi.

Câștigător al Ligii Campionilor cu „diavolii roșii”, în 2008, Evra a avut o copilărie foarte grea, după ce el și ceilalți 23 de frați ai săi au fost părăsiți de tată.

Ovidiu Hațegan, gata să revină după infarct?! Burleanu dezvăluie: „Ne așteptăm ca el și Kovacs să fie prezenți la Mondial”
CAMPIONATUL MONDIAL
Ovidiu Hațegan, gata să revină după infarct?! Burleanu dezvăluie: „Ne așteptăm ca el și Kovacs să fie prezenți la Mondial”

Evra, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie

„Am vândut droguri, am cerșit. Uneori, la miezul nopții, când aruncau Big Mac-urile reci, mergeam și le luam la coșul de gunoi. După plecarea tatălui meu, totul a fost un adevărat haos. Fotbalul m-a salvat.

Când aveam 17 ani am plecat în Italia (n.r. - la Marsala). Îmi amintesc că am intrat în camera mea și acolo era un trening. Am sunat-o pe mama și i-am spus: «Ăsta e raiul, oamenii ne servesc mâncare și avem două furculițe pe o parte și două cuțite pe cealaltă»”, a mărturisit Evra, citat de Marca.

În noiembrie 2021, Patrice Evra dezvăluia într-un interviu pentru The Time că a fost abuzat sexual în copilărie: „Nu îmi este rușine când recunosc că m-am simțit ca un laș timp de mulți ani pentru că nu am vorbit despre asta. Simțeam că ceva mă strângea în piept. Dar nu fac acest lucru pentru mine, ci pentru copii. Nu vreau ca nimeni să se simtă rușinat că a trăit așa ceva”.

81 de meciuria jucat Patrice Evra pentru naționala Franței

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Barcelona pregătește un transfer total neașteptat » Îl aduce gratis din Serie A

Henry, declarația serii după Manchester City - Real Madrid: „Aș vrea să spun Will Smith, dar nu mai pot”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează