INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Dezvăluiri cutremurătoare ale unei foste vedete de la Manchester United: „Cerșeam când eram mic”

Patrice Evra (stânga) a câștigat 15 trofee alături de Man. United
Patrice Evra (stânga) a câștigat 15 trofee alături de Man. United

Articol de - Publicat duminica, 03 mai 2020 17:19

Francezul Patrice Evra (38 de ani), fostul jucător al lui Manchester United, și-a amintit de copilăria sa extrem de dificilă: „Uneori, mă opream în fața magazinelor și, când oamenii treceau prin fața mea, le ceream să mă ajute. Bani, orice”.

Încă un fotbalist testat pozitiv cu COVID-19 în Germania » Stuttgart, afectată

Evra s-a retras în 2018 după o carieră plină, cu nouă sezoane la Man. United și trei la Juventus, cucerind 20 de trofee la aceste două cluburi (15+5). Într-un interviu acordat pentru podcastul Red Devils, preluat de Daily Telegraph, fostul fundaș stânga și-a dezvăluit copilăria extrem de dificilă.

Dezvăluiri cutremurătoare ale unei foste vedete de la Manchester United: „Cerșeam când eram mic”

Patrice Evra

Patrice Evra: „Uneori cerșeam. Erau vremuri grele”

„Am avut mulți frați și surori. Nu a fost simplu să trăiesc pe stradă când eram mic. Îmi amintesc că fratele meu Dominique lucra la McDonald's și mă duceam la el pentru a-mi da ceva să mănânc", a povestit Evra, născut la Dakar (Senegal).

Internaționalul francez cu 81 de selecții admite că „uneori cerșeam. Mă opream în fața magazinelor și, când oamenii treceau prin fața mea, le ceream să mă ajute. Bani, orice. Voiam bani ca să-mi iau un sandviș. Erau vremuri grele"

Acea perioadă l-a și ajutat, susține el: „M-a făcut mai puternic. Am învățat multe. Nu sunt o victimă. Le transmit copiilor de azi să nu cedeze niciodată, indiferent cât de greu le-ar fi".

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Rangers anunță: „Ianis Hagi și-a găsit locul, se simte iubit aici” » Influențează pandemia transferul?

Cristiano Ronaldo, cadou de 100.000 de euro pentru mama lui! Ce surpriză i-a pregătit

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează