INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Rangers anunță: „Ianis Hagi și-a găsit locul, se simte iubit aici” » Influențează pandemia transferul?

Ianis Hagi. foto: Guliver/Getty Images
Ianis Hagi. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 03 mai 2020 11:26

Unde se transferă Ianis Hagi? Ross Wilson, directorul sportiv al lui Rangers, spune că „suntem foarte mulțumiți de el și, indiferent ce se va întâmpla, va fi la noi împrumut până la sfârșitul acestui sezon”. Însă planează încă un semn de întrebare asupra transferului definitv.

Situația lui Ianis Hagi e încă incertă. Daily Mail a anunțat că va rămâne la Rangers, care urmează să activeze clauza transferului definitiv de la Genk, pentru 5 milioane de euro. Dar italienii continuă să scrie de varianta Lazio, iar turcii vorbesc de Fenerbahce, deși tot ei susțin că Gică Hagi i-a interzis să se transfere la marea rivală a Galatei.

"Fără îndoială, Ianis Hagi ne-a lăsat tuturor o impresie pozitivă" 

Deocamdată, e jucătorul albaștrilor. Și directorul sportiv al grupării scoțiene remarcă integrarea rapidă a "tricolorului". "Și-a găsit locul la Rangers, se simte iubit aici. Realizează cât de important este clubul și adoră intensitatea, presiunea fanilor", a declarat Ross Wilson pentru Daily Record. 

"Fără îndoială, Ianis ne-a lăsat tuturor o impresie pozitivă. Vorbim constant cu el. Eu, Steven Gerrard, Gary McAllister și Michael Beale". Managerul și asistenții săi. "Suntem foarte mulțumiți și, indiferent ce se va întâmpla, va fi la noi împrumut până la sfârșitul acestui sezon".

"Incertitudinea imaginii de ansamblu e importantă" 

Nu anunță însă transferul. Încă planează un semn de întrebare. Nu asupra jucătorului, ci din cauza situației generale. "Ar putea pandemia de coronavirus să aibă un impact asupra deciziei noastre de a-l lua? Posibil.

Dar cred că, pentru noi, incertitudinea imaginii de ansamblu e importantă. Când se va deschide perioada de transferuri și cum va arăta fotbalul atunci". 

Wilson repetă acest detaliu, "avem o opțiune exclusivă în cazul lui", însă precizează: "Mai așteptăm puțin înainte să acționăm. Avem o relație excelentă cu Ianis, impresarul și tatăl său".

VIDEO. Ultimele vești despre Ianis Hagi

Citește și alte știri despre Ianis Hagi:

Transferul lui Ianis Hagi, blocat de Gică Hagi! „Regele” i-a interzis să meargă acolo

Semnul că liga scoțiană va fi suspendată definitiv » A jucat Ianis Hagi ultimul meci la Rangers?

Playtech: Dan Bittman, anunț surprinzător despre VACCIN. Fanii s-au cutremurat, nu se așteptau la asta


Comentarii (5)
valdino
valdino  •  03 Mai 2020, 17:33

Lazio ce zice ?

valahu1950
valahu1950  •  03 Mai 2020, 16:52
Postat de socratestheman pe 03 Mai 2020, 16:44

macar pe nicusor stanciu am luat aproape 10 milioane de euro,dupa m-a bucura enorm ca s-a ajuns sa il injure si ***(vezi donarea de bani pentru vitanul barzesti) si stelistii,chiar o merita.

Cat ai luat ma pe stanciu? Nu te mai faci bine niciodata randoame.

elgabri
elgabri  •  03 Mai 2020, 16:49

Dar tatal sau ce e la Rangers ??

Vezi toate comentariile (5)
Comentează