INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Semnul că liga scoțiană va fi suspendată definitiv » A jucat Ianis Hagi ultimul meci la Rangers?

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de - Publicat sambata, 02 mai 2020 19:37

Managerul lui St. Johnstone, de nouă ani la echipă, și-a reziliat contractul astăzi, aflând se pare că nu se va mai relua campionatul. Situația lui Ianis Hagi, 21 de ani, este încă incertă: nu se știe dacă va rămâne sau nu la Rangers.

Dacă scoțienii încă mai credeau ca fotbalul să fie reluat, acum probabil că nimeni nu își mai face speranțe. Semnul l-au primit de la St. Johnstone.

Aflat de nouă ani la club, mai întâi ca antrenor, apoi ca manager, din vara lui 2013, Tommy Wright ar fi trebuit să părăsească "sfinții" la sfârșitul sezonului. Așa era plănuit, potrivit presei locale. Și totuși, tehnicianul în vârstă de 56 de ani și-a reziliat contractul astăzi. Aflând, se pare, că Scottish Premier League va fi suspendat definitiv, Celtic urmând să fie declarată campioană.

O decizie care ne întoarce la Ianis Hagi. Pe 8 martie, a jucat 63 de minute la Glasgow Rangers, 1-0 cu Ross County în campionat. Cinci zile mai târziu, a prins 22 de minute la 1-3 cu Bayer Leverkusen, în Europa League.

Au fost acestea ultimele sale meciuri la Rangers? Posibil! Situația lui rămâne încă incertă. Nu se știe sigur dacă albaștrii vor activa clauza de transfer de 5 milioane de euro. În caz contrar, se va întoarce la Genk. Dar, dacă se va întâmpla astfel, va căuta aproape sigur o nouă variantă. S-au vehiculat două nume: Lazio și Fenerbahce.

12meciuri a evoluat Ianis Hagi la Rangers în toate competițiile

65este media minutelor jucate pe meci de Ianis la Glasgow

3goluri și două pase decisive are Hagi la echipa scoțiană

Jose Mourinho a pus ochii pe Ianis Hagi! Presa din Belgia scrie despre „transferul carierei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
lake1001
lake1001  •  03 Mai 2020, 00:07

Ultimul meci din carieră. De fapt ultimele 27 de minute din carieră. Ăsta cu cît lustruieşte banca mai mult cu atît îi creşte cota, ca Dunărea la Orşova.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează