INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MECI INEDIT

Patrice Evra se apucă de box! Toate detaliile despre gala la care va participa

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2022 23:43 / Actualizat vineri, 18 martie 2022 00:23

Patrice Evra (40 de ani), fostul fundaș dreapta al lui Manchester United, va lupta împotriva lui Adam Saleh (28 de ani), un celebru youtuber, în cadrul unei gale de box dedicată celebrităților. Lupta va avea loc pe 30 aprilie, la Londra.

După ce a cunoscut gloria pe terenul de fotbal în tricoul lui Manchester United, Patrice Evra este gata de o nouă provocare. Francezul urmează să intre prima dată în ringul de box într-o lună și jumătate.

„Lupta va avea loc pe 30 aprilie, la The O2 Arena din Londra. Așa că o să am nevoie de întreaga mea familie din Marea Britanie să vină și să-și arate dragostea, nu doar din Londra, ci din toată Marea Britanie, am nevoie de voi, băieți, pentru că asta va fi cu adevărat o nebunie”, a scris Evra pe contul său de Instagram.

Patrice Evra se apucă de box! 

Spre deosebire de Evra, adversarul său, Adam Saleh, un celebru youtuber american, a mai boxat în trei rânduri, împotriva altor youtuberi. În plus, oponentul său este cu 12 ani mai tânăr. Cu toate acestea, Evra a acceptat acest meci și este nerăbdător să intre în ring.

„Sunt foarte încântat să particip pentru prima dată în viața mea la un meci de box, pentru că întotdeauna am avut atât de mult respect pentru oamenii care boxează. Nu este vorba doar despre putere și forță, este și despre strategie și tehnică. Este ca un joc de șah. 

Patrice Evra se apucă de box! Toate detaliile despre gala la care va participa
Foto: Facebook Boxstar

Ceea ce mă încântă cel mai tare este tehnica de antrenament, pentru că modul în care se antrenează este complet diferit de modul în care o fac jucătorii de fotbal. Sunt foarte încântat să muncesc din greu, să mă provoc și să ies din zona mea de confort.

Este o oportunitate imensă pentru mine. Desigur, vreau să mă distrez, ca în tot ceea ce fac, dar vreau și să mă asigur că arăt că respect acest sport”, a declarat Evra, conform The Sun.

Citește și alte știri:

Refugiați în România, căpitanii de la Dinamo Kiev și Șahtior sunt chemați să joace în Liga 1: „Stau cu mine în bloc. O să-i întreb dacă vin”

Laurențiu Reghecampf, presiune din partea conducerii: „Trebuie să avem alt parcurs” » Obiectivele impuse pentru finalul acestui sezon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  18 Martie 2022, 11:55

O sa vada Evra ca nu strategia si tehnica primeaza in box...forta,viteza si rezistenta sunt mult mai importante...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close