INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Șocant! Ce a făcut Patrick Vieira la finalul meciului Everton - Crystal Palace

Patrick Vieira , Foto: GettyImages
Patrick Vieira , Foto: GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 20 mai 2022 08:45 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 11:03

Antrenorul lui Crystal Palace, Patrick Vieira (45 de ani), a cedat nervos după fluierul final al meciului Everton - Crystal Palace (3-2) și, provocat de un suporter, i-a tras un șut și l-a doborât. Federația engleză va deschide o anchetă.

Everton s-a salvat joi seară de la retrogradare, 3-2 cu Crystal Palace, într-un final incendiar de partidă. Conduși la pauză cu 2-0, „amfitrionii” au făcut o repriză secundă senzațională, reușind golul victoriei în minutul 85. 

Ce a făcut Patrick Vieira la finalul meciului Everton - Crystal Palace

Efectiv în extaz, suporterii „caramelelor” au invadat terenul imediat după fluierul final, ceea ce dus la un incident reprobabil, cu managerul lui Palace, Patrick Vieira, în prim-plan. 

Fostul internațional francez încerca să-și croiască drum spre vestiare, prin mulțime, când un suporter a început să-l împroaște cu înjurături, în timp ce-l filma cu telefonul, arătându-i și degetul mijlociu: „Suge asta, păpușă! La dracu!”.

Patrick Vieira: „N-am absolut nimic de spus”

Inițial, Vieira a încercat să-l ignore, însă după câteva secunde a cedat nervos, l-a prins de mână și i-a tras un șut! Abordat imediat de un alt susținător înfierbântat, care a început să-l împingă, tehnicianul francez a părut că vrea să-l pună la punct și pe el, însă au intervenit alți fani și i-au separat. 

Îmi pare rău pentru Patrick, n-am ajuns să-i strâng mâna din cauza fanilor care au invadat terenul. A alergat vreo 70 de metri printre suporterii noștri, dar nu e nicio problemă. Doar bucurie pură din partea fanilor pentru că Everton a rămas în Premier. 

- Frank Lampard, manager Everton

Chestionat asupra incidentului, managerul lui Palace a replicat scurt: „N-am absolut nimic de spus”. Niciunul dintre cluburi n-a reacționat în vreun fel, însă, potrivit tabloidului The Sun, Federația engleză va demara o anchetă.

456 de meciuria bifat Vieira în carieră, pentru Cannes, Milan, Arsenal, Juventus, Inter și Man. City. A dat 45 de goluri

Aveam nevoie de suporteri în seara asta. Au împins echipa de la spate, dar o fac de multă vreme. Ei ne-au impulsionat, este extraordinar ce au făcut. 

- Frank Lampard, manager Everton

Rezumatul VIDEO al meciului Everton - Crystal Palace

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Scene uluitoare pe Goodison Park » Condusă la pauză, 0-2, Everton a scăpat de retrogradare! La final, fanii au transformat terenul într-o „mare albastră”

Miliardarii de la Newcastle pregătesc primele două transferuri ale verii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează