INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Patronul lui AEK Atena a spus totul despre Răzvan Lucescu: „Am vorbit cu el, sunt fanul lui. Mi-a cerut 1,3 milioane”

Răzvan Lucescu, foto: Imago
Răzvan Lucescu, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 19 mai 2021 11:04 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 11:09

Dimitris Melissanidis, patronul lui AEK Atena, a dezvăluit că ar fi acceptat să-i plătească un asemenea salariu lui Răzvan Lucescu, „pentru că îl apreciez ca antrenor. Numai că se duce în alt campionat”. 

Dimitris Melissanidis, puternicul patron al lui AEK Atena, chiar l-a vrut pe Răzvan Lucescu la echipa sa. A spus-o chiar el pentru cotidianul elen Sportime și enwsi.gr, un site dedicat galben-negrilor. 

A recunoscut că l-a contactat, trecând peste conflictul din 2018, când tehnicianul în vârstă de 52 de ani, atunci la PAOK, l-a acuzat că „a furat titlul". A dezvăluit și pretențiile financiare ale lui Lucescu jr. Ar fi acceptat să-i plătească acest salariu, dar totul s-a terminat, pentru că Răzvan are o altă țintă în vară. Alt campionat.

Cum ar putea fi detronată CFR: 4 antrenori mari liberi de contract, pe care FCSB alege să-i ignore
FCSB
Cum ar putea fi detronată CFR: 4 antrenori mari liberi de contract, pe care FCSB alege să-i ignore

Patronul lui AEK Atena a spus totul despre Răzvan Lucescu: „Sunt fanul lui"

„Am vorbit cu Lucescu. Îl apreciez ca antrenor, chiar sunt fanul lui. Numai că se duce în alt campionat. Nu e nicio problemă", a declarat Melissanidis, susținând că mesajele agresive ale ultrașilor lui AEK împotriva lui Răzvan nu l-au influențat: „Reacțiile sunt pentru idioți. Doar idioții ar lua decizii în funcție de reacțiile fanilor. Eu nu conduc așa".

A mai făcut o precizare legată de Lucescu: „Vrea 1,3 milioane de euro. Nimeni nu oferă atâția bani în altă parte în Grecia. Pentru noi, nu ar fi fost o problemă salariul". Melissanidis a adăugat: "Grija mea e alta. Putem plăti o asemenea sumă, însă dacă nu iese bine?".

Răzvan Lucescu vrea Italia

Reporterii greci au insistat să afle și alte detalii despre tratativele cu Lucescu. Magnatul lui AEK s-a oprit aici: "Acest subiect s-a încheiat. Nu mai are sens să vorbim acum despre Lucescu".

Cu cine va semna Răzvan? Ar vrea Italia, negociază cu Sampdoria și Parma. Totuși, nimic nu e sigur. Întors în țară, încă nu a luat o decizie. Așteaptă cea mai bună ofertă.

9 trofeea cucerit Răzvan Lucescu în cariera de antrenor: două cu Rapid, unu cu El-Jaish, 3 cu PAOK și 3 cu Al-Hilal

659 de meciuriare Luce jr. ca tehnician, la 7 cluburi și la naționala României (cele mai multe la Rapid, 180, în două mandate)

354 de victoriia adunat în carieră (cele mai multe, la Rapid, 99); are 142 de înfrângeri (cele mai multe la Xanthi, 34)

 Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Răzvan Lucescu, la Rapid? » Declarația făcută după promovarea în Liga 1: „Nu știm ce ne oferă viața”

Răzvan Lucescu, mesaj spectaculos pentru George Copos după promovarea Rapidului: „Îl iubesc!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  19 Mai 2021, 21:46
Postat de teo969 pe 19 Mai 2021, 18:26

Ceva nu sună bine. Răzvan Lucescu îi cere 1,3 milioane, patronul spune ok, după care antrenorul nu mai semnează contractul ? Răzvan doar l-a testat să vadă dacă îi dă banii ăștia ? E ceva putred în.... Greția

MINTE cel care a inventat acest articol, dl jurnalist Teodor Jumatate, .... GeSePe are multi angajati dinastia, care mint, si inventeaza articole, doar sa dai click, sa-si justifice salariul...sa se vada ca are activitate

teo969
teo969  •  19 Mai 2021, 18:26

Ceva nu sună bine. Răzvan Lucescu îi cere 1,3 milioane, patronul spune ok, după care antrenorul nu mai semnează contractul ? Răzvan doar l-a testat să vadă dacă îi dă banii ăștia ? E ceva putred în.... Greția

belane
belane  •  19 Mai 2021, 15:02
Postat de charlie pe 19 Mai 2021, 14:01

Este evident ca performantele din Asia nu sunt luate in considerare in Europa de vest. Olaroiu si Lucescu cu performante uriase la nivelul de acolo nu sunt cautati instant de echipe din vest. Stiu ca nu e usor sa patrunzi in lumea fotbalului din vest dar la ce performante au, trebuia sa fie pe lista multor cluburi instant. Dovada clara a nivelului fotbalului din Asia. Si a spiritului stupid dovedit de gsp cand ne prezinta constant transferurile de acolo ca pe niste mari reusite. Te duci acolo pentru bani. Punct!

Totalmente corect insa in general este foarte greu pentru un antrenor bun si f. bun din Estul Europei sa patrunda in campionatele puternice din Vest. Stii cati antrenori din Estul Europei au apucat de pilda sa antreneze un sezon intreg o echipa de Serie A in ultimii 30 de ani ? Boskovic, Lucescu, Zeman, Fatih Terim si Mihajlovic iar din asia doar 3 au provenit pe baza performantelor realizate in Estul Europei ! Zeman practic a crescut de la 19 ani in Italia el era deja cetatean italian cand s-a apucat de antrenorat serios, Mihajlovic daca n-avea cariera aceea impresionanta in Italia numai pupa el vreun post de principal, Lucescu si Terim au fost experimente esuate iar singurul care a confirmat ceva a fost Boskovic cu Sampdoria lui de la sfarsitul anilor '80 si inceputul anilor '90.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează