INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Se întâmplă și în Italia! Patronul lui Napoli a dat buzna în vestiar » Ce s-a întâmplat în pauza meciului cu Milan

Aurelio De Laurentiis // Foto: Imago
Aurelio De Laurentiis // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 18:31 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 10:36

Aurelio De Laurentiis (74 de ani) s-a dus la pauză, când Napoli era condusă acasă cu 0-2, în vestiar pentru a-i certa pe jucători și pe antrenor! „Este nebunia nebuniilor. Nu mai înțeleg unde ne aflăm: la fotbal, la cinema sau la circ?”, l-a atacat Antonio Cassano!

Nu doar Gigi Becali se implică la club și-i face antrenorului formația și schimbările. În campionatul de elită al campioanei Europei, există un proprietar care urmărește îndeaproape ce se întâmplă la echipă și intervine atunci când rezultatele sunt proaste. 

Descoperire macabră după Napoli - AC Milan 2-2: cadavrul unui suporter a fost găsit într-o parcare abandonată de lângă stadion!
NAPOLI
Descoperire macabră după Napoli - AC Milan 2-2: cadavrul unui suporter a fost găsit într-o parcare abandonată de lângă stadion!

Este cazul lui Aurelio De Laurentiis, care, în pauza meciului cu Milan (scorul era 0-2), s-a dus val-vârtej în vestiarul lui Napoli, coborând din loja de pe „Diego Armando Maradona", și a ținut o mică ședință. 

Potrivit presei italiene, patronul campioanei Italiei a avut o confruntare mai dură cu tehnicianul Rudi Garcia și cu jucătorii partenopei, a căror evoluție l-a înfuriat pe De Laurentiis. Acesta le-a promis o primă dacă în repriza secundă reușesc să întoarcă rezultatul!

Rudi Garcia a făcut trei înlocuiri la pauza meciului Napoli - Milan 2-2

Napoli doar a egalat, prin golurile lui Politano și Raspadori (50, 63), și a evitat o nouă înfrângere pe teren propriu. Imediat după pauză, Rudi Garcia a făcut trei modificări în echipă, scoțându-i pe Mario Rui, Rrahmani și Elmas și mizând pe Olivera, Ostigard și Simeone. 

Azzurrii puteau să obțină și victoria, dar Maignan s-a opus. Subiectul implicării lui ADL nu a trecut neobservat și a fost aspru criticat de fostul atacant italian Antonio Cassano (recunoscut pentru comentariile sale foarte acide), invitat permanent la podcastul lui „Bobo” Vieri.

Revoltă la AC Milan?! Două vedete s-au înfuriat pe antrenorul Stefano Pioli pentru schimbare în minutul 80
ITALIA
Revoltă la AC Milan?! Două vedete s-au înfuriat pe antrenorul Stefano Pioli pentru schimbare în minutul 80

Antonio Cassano: „Să treacă el în locul lui Radu Garcia!”

„Am citit că De Laurentiis a intrat nervos în vestiar pentru a le face reproșuri jucătorilor. Asta e nebunia nebuniilor. Nu mai înțeleg nimic din sportul ăsta, suntem la fotbal, la circ sau la cinema? Eu nu mai recunosc ceea ce se joacă în Serie A! Odată ajuns în acest punct, cred că nu îi mai rămâne decât să treacă el pe bancă în locul tehnicianului Rudi Garcia.”, a spus Cassano.

Poziția francezului este destul de șubredă la Napoli, care a căzut după etapa a zecea pe locul al cincilea, în afara zonei de Liga Campionilor, și la șapte puncte de liderul Inter.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„5 Baloane meritate, 3 făcute cadou” » Ronaldo a reacționat după ce Messi a luat Balonul de Aur

Vinicius a semnat! Anunț a doua zi după gala Balonului de Aur: clauză de 1 miliard

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează