INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Emery a făcut un transfer-cheie la Aston Villa » Adus din La Liga pentru 32,5 milioane de euro

Pau Torres // Foto: Imago
Pau Torres // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2023 21:12 / Actualizat miercuri, 12 iulie 2023 22:07

Pau Torres, 23 de selecții și un gol la naționala Spaniei, a semnat un contract până în 2028 cu Aston Villa. Villarreal va încasa 32,5 milioane de euro plus alte 5 milioane bonusuri de performanță.

Aston Villa a făcut al treilea cel mai scump transfer din istoria clubului. Echipa din Birmingham și-a întărit defensiva cu Pau Torres (26 de ani). Internaționalul spaniol a semnat un contract pe cinci sezoane cu roș-albaștrii și a fost prezentat azi oficial fanilor și presei. 

Fundașul central, cu 23 de selecții și un gol pentru Furia Roja, a costat 32,5 milioane de euro plus încă 5 milioane bonusuri de performanță.

Alt jucător din Premier League acuzat că a jucat la pariuri » A încălcat regulile de 375 de ori în 3 ani!
ANGLIA
Alt jucător din Premier League acuzat că a jucat la pariuri » A încălcat regulile de 375 de ori în 3 ani!

Pau Torres a semnat cu Aston Villa

Pau Torres este a doua achiziție a lui Aston Villa din acest mercato făcută de managerul Unai Emery, după Youri Tielemans, venit liber de contract după despărțirea de Leicester.

În sezonul trecut stoperul iberic a bifat 39 de partide și a marcat un gol pentru „Submarinul Galben”. Jucătorul crescut în academia clubului e cotat pe transfermarkt.com la 45 de milioane de euro și era curtat de mai multe cluburi puternice din Europa.

Unai Emery l-a avut elev timp de doi ani

Pau Torres a lucrat doi ani în perioada 2020-2022 cu Unai Emery la Villarreal, fiind unul dintre fotbaliștii fundamentali ai „Submarinului Galben” în sezonul trecut în care s-a clasat pe locul 5 în LaLiga. Torres a debutat în naționala Spaniei în 2019 și a participat la două turnee finale, Euro 2020 și CM 2022. 

Pentru Villarreal a jucat 173 de partide și a reușit 12 goluri, fiind promovat la prima echipă în 2003. A câștigat Europa League în 2021, în finala cu Manchester United, decisă la loviturile de departajare, unde a transformat una.

Intrat în ultimul an de contract cu Villarreal, Torres avea o clauză de reziliere de 70 de milioane de euro, dar Aston Villa a negociat și a obținut un preț mai accesibil.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Pedri, transformare fizică majoră: „Brațele lui sunt uriașe”

Bayern face strângere de fonduri pentru transferul lui Harry Kane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Eu.Sa.Fiu.Sanatos
Eu.Sa.Fiu.Sanatos  •  13 Iulie 2023, 19:27

la fel de eficient precum mult mai celebrul alibec (Pau Torres, 23 de selecții și un gol la naționala Spaniei)

fibra
fibra  •  13 Iulie 2023, 07:39

Bafta Villa!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează