INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un fost jucător de fotbal de la Arsenal despre dependența lui pentru pariuri: „Sunt inamicul invizibil”

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 26 decembrie 2021 13:58 / Actualizat duminica, 26 decembrie 2021 16:45

Paul Merson, 53 de ani, fostul mijlocaș de la Arsenal, a vorbit despre dependența de pariuri pe fondul lansării cărții sale Hooked: „Poți câștiga toți banii din lume, dar nu îi vei primi niciodată.”

Încă un fost mare fotbalist din Premier League face dezvăluiri legate de depedența de jocurile de noroc. Paul Merson, 53 de ani, a vorbit despre pasiunea pentru pariuri, pe fondul lansării cărții sale „Hooked.”

Paul Merson: „Ce am făcut?”

„Pariurile sunt un inamic invizibil. Acesta este motivul pentru care tot mai mulți oameni se sinucid, din cauza pariurilor - pentru că totul este ascuns. Dacă îi spui partenerului tău că ai o problemă cu băutura, s-ar putea să fi ghicit deja despre asta. 

Dar, alături de pariurile bonus, există datorii mari. În cazul alcoolului și drogurilor, atingeți vârful și apoi vă retrageți treptat. Nu este însă cazul pariurilor. Poți fi deasupra, iar apoi totul se va prăbuși instantaneu. Bam, nu mai ai nimic dintr-odată. Stai și te gândești: "Ce am făcut?", susține Merson.

Paul Merson: „Nu joci pentru bani”

Merson a conchis: „Pariorii care îmi citesc cartea vor ști că poți câștiga toți banii din lume, dar nu îi vei primi niciodată. Nu. Îi vei pierde. Și când pariorii ajung la zero, ei vor spune: «De ce nu am putut să adun câștigurile la timpul potrivit? Nu joci pentru bani, ci doar pentru senzația pe care ți-o dau»”

Paul Merson a jucat pentru Arsenal în perioada 1982-1997 (din care trei ani la juniori) și are șase trofee cucerite, inclusiv Cupa Cupelor în 1994. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Război în Premier League » Guardiola amenință cu greva! Cum i s-a răspuns: „Jucați dracului!”

Barcelona vrea fundași: a pus ochii pe două nume mari de la echipe de top!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează