INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Altă lovitură pentru Franța înaintea Mondialului » S-a operat la genunchi și va rata aproape sigur turneul final!

Franta, Foto: Imago images
Franta, Foto: Imago images

Articol de - Publicat marti, 06 septembrie 2022 11:41 / Actualizat marti, 06 septembrie 2022 12:03

Paul Pogba, mijlocașul lui Juventus, acuzat de fratele său că a plătit un șaman pentru a-i face rău lui Kylian Mbappe, s-a operat luni seară la genunchi și va pierde aproape sigur turneul final din Qatar.

Paul Pogba îi provocase deja dureri de cap lui Didier Deschamps. Selecționerul știa că poate avea un scandal la lot chiar în timpul Mondialului din cauza campionului mondial. Acuzat de propriul frate că a plătit un șaman pentru a-i provoca o accidentare lui Mbappe, colegul său de națională. Deschamps nu voia un conflict în vestiar, de genul celui dintre Benzema și Valbuena, în toamna lui 2015. 

FCSB l-a cumpărat cu bani mulți, dar îl ține în „probe” timp de doi ani! » GSP prezintă toate detaliile salariale din contract
FCSB
FCSB l-a cumpărat cu bani mulți, dar îl ține în „probe” timp de doi ani! » GSP prezintă toate detaliile salariale din contract

Massimiliano Allegri: „Dacă suntem realiști, Paul Pogba va reveni în ianuarie” 

Luni seară, altă lovitură, tot de la Pogba. Jucătorul în vârstă de 29 de ani s-a operat la meniscul genunchiului drept, la care se accidentase pe 25 iulie, în turneul american al bianconerilor. Și, aproape sigur, nu va putea evolua în Qatar (20 noiembrie-18 decembrie)! 

Altă lovitură pentru Franța înaintea Mondialului » S-a operat la genunchi și va rata aproape sigur turneul final!
Paul Pogba/ foto Imago Images

„De dimineață, el s-a antrenat a doua oară, dar s-a oprit”, a explicat Massimiliano Allegri, tehnicianul lui Juventus. Paul Pogba a simțit din nou dureri mari. A realizat că tratamentul pe care-l făcuse, tocmai pentru a nu rata CM 2022, nu are efect și că intervenția chirurgicală e inevitabilă. 

91 de selecțiiare Paul Pogba la naționala Franței, pentru care a marcat 11 goluri

„Operația, realizată de profesorul Roberto Rossi în prezența directorului medical al lui Juventus, Luca Stefanini, a fost reușită perfect”, a comunicat clubul. Dar Allegri nu e optimist deloc: „Dacă suntem realiști, el va reveni în ianuarie. Mondialul nu e problema mea”. 

Didier Deschamps a scăpat de scandal la CM

E aproape imposibil ca Pogba să se refacă atât de repede. Fără el, Deschamps ar pierde un jucător esențial în linia mediană. Însă, în același timp, ar scăpa la turneul final de un posibil scandal Pogba - Mbappe. 

2 este numărulMondialelor jucate de mijlocașul în vârstă de 29 de ani (2014, 2018)

Kylian Mbappe: „Astăzi, cred în cuvântul colegului meu” 

La conferința ce a precedat startul lui PSG în grupele Ligii, Kylian Mbappé a comentat și „Afacerea Pogba”. Și, cel puțin oficial, KM7 îi dă dreptate lui Pogba în scandalul care l-a inclus și pe el, fără să vrea. 

„Astăzi, cred în cuvîntul colegului meu. E cuvântul său împotriva cuvântului fratelui și îmi cred coechipierul. Nu mai are sens să adaug altceva, sunt detașat de întreaga situație”, a declarat Kylian.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Fotbalistul Valenciei, stânjenit după ce Gennaro Gattuso a spus despre el că „este bărbatul ideal pentru fiica mea de 18 ani”

Imagini senzaționale de la prezentarea lui Marcelo la Olympiakos » Peste 20.000 de oameni au umplut stadionul pentru brazilian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dorin.com
dorin.com  •  06 Septembrie 2022, 20:34

Acum ar fi avut România ocazia să câștige campionatul mondial. Fără Pogba în echipa Franței , echipa României ar fi defilat în Qatar

cdba3133
cdba3133  •  06 Septembrie 2022, 12:52

O echipa precum Franta nu sta intr-un jucator. Orice jucator are in secunda doi un inlocuitor de o valoare aproximativ egala daca se accidentaeaza. Franta nu este Romania.

brentford
brentford  •  06 Septembrie 2022, 12:35

Frère moderator Frère moderator Dormez vous? Dormez vous? Sonnez les matines Sonnez les matines Ding ding dong Ding ding dong

Vezi toate comentariile (3)
Comentează