INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

S-a rupt Pogba! Mijlocașul lui Juventus ar putea lipsi până la două luni

Paul Pogba, Foto: Instagram
Paul Pogba, Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 26 iulie 2022 13:01 / Actualizat marti, 26 iulie 2022 13:01

Paul Pogba (29 de ani), mijlocașul lui Juventus, a suferit o leziune la meniscul lateral și probabil va trebui să se opereze. Va pierde ultimele amicale din State și primele 7 etape de campionat.

Nici nu a venit bine la Juventus că s-a și accidentat. Paul Pogba a evoluat sâmbătă 45 de minute în amicalul cu Chivas în Las Vegas (2-0), primul și ultimul său meci din turneul din Statele Unite! A doua zi s-a pregătit normal, până ce a simțit o arsură după un exercițiu tehnic și a ieșit șchiopătând. 

N-a mai apărut luni la antrenamentul de la Los Angeles, alături de colegi. Mijlocașul francez a rămas în hotel și n-a mai luat parte la zborul spre Texas, unde bianconerii vor disputa la noapte un test cu Barcelona.

Ofertă din Liga 1 pentru Dan Nistor: „E cel mai bun mijlocaș din Liga 1”
TRANSFER
Ofertă din Liga 1 pentru Dan Nistor: „E cel mai bun mijlocaș din Liga 1”

O problemă mai veche pentru Pogba

Pogba suferise o accidentare la genunchi, la prima vedere ușoară, dar examenele medicale făcute au relevat că problema e destul de gravă. 

Radiografiile au descoperit existența unei leziuni la meniscul lateral. Consultul ortopedic de specialitate va stabili exact care este situația”, este comunicatul difuzat de clubul torinez. 

Dacă temerile medicilor echipei se confirmă, campionul mondial riscă să ajungă la operație, care se va efectua chiar într-o clinică americană pentru a nu pierde timpul. Evitarea unei intervenții chirurgicale este puțin probabilă, pentru că problema la menisc era mai veche și trebuie rezolvată o dată pentru totdeauna.

Pogba va fi înlocuit de Rabiot

Perioada de recuperare estimată variază de la șase la opt săptămâni, astfel că Pogba va rata nu doar primele 7 meciuri din Serie A, dar și două etape din Champions League, pe 6/7 și 13/14 septembrie. În cel mai fericit caz va reveni pe gazon la sfârșitul lunii, dacă nu în primele zile din octombrie. 

O lovitură pentru Massimiliano Allegri, care va trebui să se descurce fără mijlocașul venit liber de la Man. United. Probabil îl va subsitui cu un alt francez, Adrien Rabiot.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Xavi, despre Guardiola și Cruyff: „Nu sunt dușmanii mei. Am învățat de la ei. Am avut o carieră imposibil de depășit, nici nu visam la ea”

Frenkie de Jong, îndemnat să dea FC Barcelona în judecată: „Este imoral, încalcă legea!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
paiazze
paiazze  •  26 Iulie 2022, 14:29

Incep sa cred ca in vocabularul vostru de ziaristi nu exista cuvantul "accidentare". Toti "se rup", niciunul nu se accidenteaza. Sau daca unul face scandal, la voi "face iures", alta gaselnita de coada vacii... Bravo, ma, baieti! Sunteti exact la nivelul fotbalului romanesc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează