INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Paul Pogba s-a înțeles cu City, dar a refuzat ulterior propunerea » Ce l-a făcut pe francez să se răzgândească

Paul Pogba și Jack Grealish
Foto: Imago
Paul Pogba și Jack Grealish Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 12:34 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 12:55

Paul Pogba (29 ani) își încheie contractul cu Manchester United în această vară, prilej pentru marile cluburi ale Europei să se intereseze de serviciile campionului mondial.

Manchester City, marea rivală a „diavolilor roșii” l-a vrut pe mijlocașul francez, însă Paul Pogba a fost nevoit să refuze oferta în cele din urmă, chiar dacă inițial a ajuns la un acord personal cu formația lui Pep Guardiola.

Piticii Europei » Liga 1, insignifiantă în cupele europene! Doar competițiile fără pretenții și cele amatoare sunt mai jos
COEFICIENT
Piticii Europei » Liga 1, insignifiantă în cupele europene! Doar competițiile fără pretenții și cele amatoare sunt mai jos

Motivul pentru care Pogba a refuzat-o pe Manchester City

Conform presei britanice, internaționalul francez a hotărât să înceteze discuțiile cu oficialii „cetățenilor” de frica fanilor lui Manchester United. Pogba s-a temut că ar putea urma o reacție violentă a suporterilor de pe Old Trafford, așa că a preferat să excludă oferta venită din partea liderului din Premier League.

Paul Pogba, aproape de o revenire la Juventus

Decis să schimbe campionatul, fotbalistul în vârstă de 29 de ani ar putea reveni la Juventus, acolo unde a mai jucat în perioada 2012-2016. Potrivit celor de la Gazzetta dello Sport, Federico Cherubini, directorul sportiv al clubului din Piemont, se află în Anglia pentru a negocia transferul lui Pogba.

După ce a cucerit 9 titluri consecutive în perioada 2012-2020, Juventus a avut mari probleme în ultimii doi ani, motiv pentru care următoarea perioadă de transferuri este foarte importantă pentru „Bătrâna Doamnă”.

Astfel, Pogba reprezintă o prioritate a torinezilor, iar în cazul în care revenirea sa în Italia se va concretiza, campionul mondial ar urma să primească un salariu de 8 milioane de euro/an.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Miliardarii de la Newcastle pregătesc primele două transferuri ale verii » Un fotbalist de la Manchester United, așteptat la echipă

VIDEO + FOTO Scene uluitoare pe Goodison Park » Condusă la pauză, 0-2, Everton a scăpat de retrogradare! La final, fanii au transformat terenul într-o „mare albastră”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
luciann
luciann  •  20 Mai 2022, 16:50

Deci!?

luciann
luciann  •  20 Mai 2022, 16:48

test2

luciann
luciann  •  20 Mai 2022, 16:47

test

Vezi toate comentariile (4)
Comentează