INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEGOCIERI

Paul Pogba are de ales între doi giganți ai Europei » Francezul, așteptat la negocieri

Paul Pogba/ foto: Imago Images
Paul Pogba/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2022 12:04 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 12:17

Paul Pogba (29 de ani), mijlocașul lui Manchester United, va ajunge luni la Torino pentru a negocia cu Juventus, notează Gazzetta dello Sport.

Francezul se află în ultimele săptămâni de contract cu „diavolii” și nu va rămâne pe „Old Trafford” începând cu sezonul viitor. Conform jurnaliștilor italieni, Pogba are de ales între Juventus și PSG.

Elis Bakaj, debut în naționala Albaniei contra României: „A fost o rușine” » Acuze de blat după meciul din preliminariile EURO 2008: „Eu nu știam nimic”
GSP LIVE
Elis Bakaj, debut în naționala Albaniei contra României: „A fost o rușine” » Acuze de blat după meciul din preliminariile EURO 2008: „Eu nu știam nimic”

Pogba, așteptat la negocieri de Juventus

Potrivit sursei menționate, PSG ar oferi un salariu mai mare mare decât Juventus. „Bianconerii” sunt dispuși să îi plătească lui Pogba maxim 7,5 milioane de euro pe an, plus bonusuri în funcție de performanțe. În acest moment, campionul mondial cu Franța câștigă aproximativ 15 milioane de euro pe sezon.

După moartea agentului Mino Raiola, Paul Pogba va fi reprezentat la negocieri de Rafaela Pimenta, cea care a preluat imperiul fostului impresar italian.

Dacă va ajunge la un acord cu Juventus, internaționalul francez s-ar întoarce în Serie A după 6 ani petrecuți la Manchester United. În 2016, „diavolii” îl transferau pe Pogba pentru 105 milioane de euro, chiar de la trupa lui Allegri.

În acest sezon, Pogba a bifat doar 20 de meciuri în Premier League. Francezul a marcat un singur gol și a reușit 9 pase decisive.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„E rușinos și deplorabil!” » De ce a fost huiduit Prințul William la finala Cupei dintre Liverpool și Chelsea

AC Milan, tot mai aproape de transferul unui jucător de la Liverpool

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
doxin
doxin  •  16 Mai 2022, 15:14

Cel mai bun lucru facut de el pentru United !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează