INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Paul Scholes, reacție vehementă la adresa jucătorului lui Arsenal: „Stai dracului la locul tău!”

Paul Scholes
Paul Scholes

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 12:34 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 13:24

Legendarul fotbalist al lui Manchester United, Paul Scholes (49 de ani), l-a criticat pe fundașul lateral al lui Arsenal, Oleksandr Zinchenko (27 de ani).

Imediat după fluierul final din Nottingham Forest - Arsenal 1-2, doi dintre „tunarii” titulari, fundașii laterali Ben White și Oleksandr Zinchenko, și-au aruncat cuvinte grele, mărul discordiei fiind modul în care londonezii au primit gol în ultimele minute.

Fratele lui Ryan Giggs, declarații șocante despre legendarul jucător al lui Manchester United: „Aș fi putut să-l îngrop definitiv!”
MANCHESTER UNITED
Fratele lui Ryan Giggs, declarații șocante despre legendarul jucător al lui Manchester United: „Aș fi putut să-l îngrop definitiv!”

Paul Scholes, reacție dură la adresa lui Zinchenko: „Stai dracului la locul tău!”

Un fundaș lateral care vine în centrul terenului este o insultă la adresa unui mijlocaș central. Cred că ar trebui să-i spună cineva să stea dracului la locul lui”, a scris Paul Scholes pe contul său pe Instagram.

Paul Scholes a remarcat că Zinchenko își părăsea poziția de fundaș stânga și avansa către mijlocul terenului în momentul în care echipa sa se afla în posesia mingii. La naționala Ucrainei, Zinchenko joacă regulat ca mijlocaș central.

În minutul 65 al meciului cu Nottingham, Zinchenko i-a pasat decisiv lui Gabriel Jesus, care a deschis scorul. Brazilianul i-a oferit un assist 7 minute mai târziu lui Bukayo Saka, internaționalul englez reușind să dubleze avantajul.

Golul marcat de Taiwo Awoniyi pentru gazde în minutul 89 a încins spiritele între fundașii laterali, Zinchenko și Ben White, iar antrenorul „tunarilor”, Mikel Arteta, a fost nevoit să intervină între cei doi fotbaliști.

Mikel Arteta: „Îmi place, pentru că cer mai mult unul de la celălalt”

„Îmi place! Îmi place, pentru că cer mai mult unul de la celălalt, nu erau mulțumiți cu felul în care au primit acel gol și voiau să lămurească situația. S-au încins puțin spiritele, dar asta înseamnă că au considerat că nu a fost suficient. La cum am jucat, diferența trebuia să fie mai mare, nu trebuia să primim gol”, a transmis Arteta la conferința de presă de după meciul cu Nottingham.

VIDEO. Rezumat Nottingham - Arsenal 1-2

Vezi și alte știri:

FRF sau Rapid, la cine ajung banii pentru Radu Drăgușin? Dedesubturile afacerii și reacția lui Răzvan Burleanu: „Ăsta e regulamentul”
TRANSFER DRĂGUȘIN
FRF sau Rapid, la cine ajung banii pentru Radu Drăgușin? Dedesubturile afacerii și reacția lui Răzvan Burleanu: „Ăsta e regulamentul”
Luis Enrique, criticat extrem de dur în Franța: „Mereu spune aceleași lucruri, ne ia de proști!”
PSG
Luis Enrique, criticat extrem de dur în Franța: „Mereu spune aceleași lucruri, ne ia de proști!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Misu1950
Misu1950  •  31 Ianuarie 2024, 16:44

Autorule, acest Paul e departe tare de cuvantul "legenda"...Eventual poate o nuvela...Astia care ati mai ramas la GSP mai mergeti pe la biblioteci sa cititi despre istoria fotbalului...

malinr
malinr  •  31 Ianuarie 2024, 14:03

Aha, deci Scholes are o reactie dura, vehementa chiar, pe cand Dica, Mister, MM si alti "analisti" autohtoni rabufnesc. In sfarsit am inteles contextul in care gesepistii utilizeaza in mod excesiv verbul "a rabufni". Azi impachetam peste clarificati!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close