INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA

VIDEO + FOTO Imagini spectaculoase din Italia » Peste 10.000 de fani la prezentarea lui Dybala

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2022 07:53 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2022 09:18

Argentinianul Paulo Dybala a fost prezentat cu fast la Roma, în fața a mii de fani.

Adus gratis de la Juventus, atacantul de 28 de ani a fost primit ca un superstar de fanii Romei, care în prima zi au epuizat toate tricourile cu numele acestuia.

FOTO. 10.000 de fani la prezentarea lui Dybala

+12 FOTO

Marți seară, Dybala a fost prezentat într-o festivitate care a durat jumătate de oră și care s-a ținut în centrul orașului, în fața Palazzo della Civiltà Italiana, iluminat în culorile clubului, galben-roșu.

Dybala a apărut pe scenă la ora 21:21, fiind aclamat de peste 10.000 de fani.

Sunt foarte mândru să vă cunosc. Mereu mi-a fost greu să joc aici ca urmare a ce faceți voi. Acum vreau să intru pe Olimpico alături de voi. Va fi foarte frumos, dar și o responsabilitate mare”, a spus Dybala.

Ulterior, acesta s-a așezat pe treptele din fața clădirii și i-a urmărit pe fanii Romei cum cântau imnul clubului.

Dybala a bătut recordul lui Cristiano Ronaldo

Joi, în ziua în care au fost puse la vânzare tricourile cu numărul 21 și cu numele lui Dybala, fanii Romei au luat cu asalt magazinele clubului pentru a putea cumpăra unul.

La finalul zilei, conducătorii lui AS Roma și-au făcut calculele și au văzut că au dat lovitura. Dybala a doborât recordul de tricouri vândute în Italia, într-o zi, stabilit de Cristiano Ronaldo, în prima zi la Juventus, care vânduse 520.000 de tricouri.

Iar pe străzile din Roma a apărut deja un desen uriaș cu starul argentinian și cu mesajul „San Paulo la Joya” (n.r- Sfântul Paulo Bijuteria).

Dybala, 3 ani la Roma

Plecat liber de contract de la Juventus, Dybala a semnat pe 3 ani cu Roma, deși mai era dorit și de Inter. Dybala își continuă astfel aventura în Italia, după sosirea la Palermo în 2012, de la Instituto AC (Argentina). 

În 2015, Juventus îl transfera în schimbul a 41 de milioane de euro. În șapte sezoane la Juventus a adunat 293 de meciuri, în care a marcat 115 goluri și a oferit 48 de pase decisive, cucerind 5 titluri, 4 Cupe și 3 Supercupe ale Italiei.

Citește și: 

Nagelsmann face praf Serie A! Nedumerit după transferul de 70 de milioane reușit de Bayern: „Mi-a spus că n-a mai făcut așa ceva în ultimii 4 ani”

Negocieri de criză la Man. United cu Cristiano Ronaldo » Sir Alex Ferguson, chemat în ajutor de urgență!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  27 Iulie 2022, 10:55

cata coregrafie.... daca ar fi la fel de buna si echipa..care are 3 TITLURI IN 95 DE ANI!!

GardaIosefina
GardaIosefina  •  27 Iulie 2022, 09:41

Fantastici suporteri. Peluza Flori de Tei atarna carpe 3D de tavan si presa de la noi lesina de emotie. Baaaa, asta inseamna galerie, baaaaaaaa!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează