INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Dybala s-a înțeles cu noua echipă » Paulo, așteptat la vizita medicală

Paulo Dybala/ foto Imago Images
Paulo Dybala/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iulie 2022 11:12 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 12:46

Paulo Dybala (28 de ani) va semna un contract cu AS Roma, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Juventus.

Atacantul argentinian va efectua vizita medicală în cantonamentul echipei și va semna un contract pe 3 ani, potrivit specialistului în mercato Fabrizo Romano.

Transfer rezolvat! Juventus acceptă oferta de 70 de milioane € plus 10 milioane bonusuri
GERMANIA
Transfer rezolvat! Juventus acceptă oferta de 70 de milioane € plus 10 milioane bonusuri

Dybala s-a înțeles cu AS Roma

După despărțirea de Juventus la sfârșitul sezonului trecut, Dybala a fost curtat de două echipe din Serie A: Inter Milano și AS Roma. Tratativele cu „nerazzurri” au stagnat, iar pe fir a intrat Jose Morinho, antrenorul romanilor.

După discuții telefonice, în care i-a explicat planurile și proiectul de la Roma, Mourinho a reușit să-l convingă pe Paulo să aleagă echipa din capitala Italiei, câștigătoarea Conference League din sezonul trecut.

Documentele vor fi semnate după ce Dybala va efectua vizita medicală, iar anunțul oficial va fi făcut în curând, potrivit sursei menționate.

Dybala își continuă astfel aventura în Italia, după sosirea la Palermo în 2012, de la Instituto AC (Argentina). În 2015, Juventus îl transfera în schimbul a 41 de milioane de euro.

În șapte sezoane la Juventus a adunat 293 de meciuri, în care a marcat 115 goluri și a oferit 48 de pase decisive, cucerind 5 titluri, 4 Cupe și 3 Supercupe ale Italiei.

35 de milioane de euroeste cota lui Dybala, potrivit transfermarkt.com

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Jose Mourinho și-a făcut un tatuaj unic: „Sunt singurul din lume care îl poate avea”

GSP a aflat dedesubturile vânzării lui Rareș Ilie la Nice » Nu sunt 5 milioane, sunt 3! Și nu e Ligue 1, e liga secundă din Elveția!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
alexh
alexh  •  18 Iulie 2022, 12:36

Deci AC Roma "l-a semnat"? Parcă așa v-ați exprimat(GSP) zilele trecute.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează