INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA EUROPEI

Pe urmele unei legende » Dani Alves a egalat în această seară un record deținut de Maldini

Articol de GSP - Publicat marti, 11 august 2015 21:30

Supercupa Europei dintre Barcelona și Sevilla a fost un eveniment special pentru Dani Alves, cel care l-a egalat pe Paolo Maldini la numărul de ediții de Supercupă în care a jucat: 5.

Totodată, Alves a ridicat pentru a patra oară trofeul deasupra capului, egalîndu-l și la acest capitol pe Maldini.

Prima Supercupă cîștigată de brazilian a fost chiar pe vremea cînd juca la adversara de astăzi, în anul 2006, după ce a învins Barcelona, scor 3-0.

"Performanțele individuale sînt pe plan secund pentru mine. Ar fi bine să-l pot egala pe Maldini pentru că a fost un foarte mare fotbalist. Nu vreau să mă compar cu el pentru că fiecare are calitățile lui și am jucat în perioade diferite", a spus Alves.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  12 August 2015, 09:37

Din punctul meu de vedere, subiectiv evident, Dani Alves este cel mai bun fundas dreapta din ultimii 5-6 ani; chiar si cu cele 7 goluri primite acasa din partea Germaniei ( imi pare ca el a fost, totusi, rezerva in acel meci ; postarea lui ,,vbga'' il indica fundas dreapta impotriva Germaniei pe Maicon, nu-i asa ? A fost un meci nebun, comparabil cu finala UEFA dintre Liverpool si Alaves din 2002 ( parca ? ), incheiata tot c-un 5-4, goluri marcate in 120 de minute ( Gerard si Contra al nostru au fost adversari atunci ! ).

vbga
vbga  •  12 August 2015, 00:17
Postat de cracker pe 11 August 2015, 23:56

N-a luat Barca dar a luat Brazilia

A jucat Maicon meciul ala,mai intereseaza-te!

cracker
cracker  •  11 August 2015, 23:56
Postat de vbga pe 11 August 2015, 22:08

Si cu Alves in teren cand a luat Barcelona sau Brazilia 7?

N-a luat Barca dar a luat Brazilia

Vezi toate comentariile (5)
Comentează