INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONACO

Pedeapsă extremă! Un star de la AS Monaco, suspendare record după ce a bruscat un arbitru

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2020 10:59

Gelson Martins (24 de ani), atacantul lui AS Monaco, a fost suspendat 6 luni după ce a bruscat un arbitru într-un meci pierdut de echipa sa în campionat.

Pe 1 februarie, AS Monaco a pierdut în deplasarea de la Nimes, scor 1-3. Mijlocașul Tiemoue Bakayoko (25 de ani) a primit cartonașul roșu după o intrare cu talpa, neregulamentară.

Gelson Martins a reacționat imediat, fiind nemulțumit de decizia luată de Mikael Lesage, și l-a împins pe arbitrul partidei. Martins a fost și el eliminat și suspendat provizoriu. 

Comitetul de Disciplină al Ligii de Fotbal din Franța a considerat că Gelson Martins a săvârșit un act de brutalitate și l-a suspendat pentru 6 luni din toate competițiile.

25 de milioane de euroeste cota de piață a lui Gelson Martins conform transfermarkt

4 goluriși o pasă de gol are Gelson Martins în acest sezon în toate competițiile pentru AS Monaco

Belgienii l-au sunat pe Alin Stoica să-l întrebe de Ianis Hagi: „Nu știu de ce a dezamăgit la Genk. Sunteți mai slabi ca niciodată!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează