INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Trădare istorică în fotbal! Primul transfer direct dintre Roma și Lazio după 40 de ani

Pedro Rodriguez
Pedro Rodriguez

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2021 13:59 / Actualizat joi, 19 august 2021 15:58

Pedro (34 de ani) produce un adevărat cutremur în Italia. Atacantul spaniolul devine primul jucător după 40 de ani care se transferă direct de la Roma la rivala Lazio.

Pedro nu intra în planurile lui Jose Mourinho la AS Roma, astfel că a fost lăsat să plece liber, deși mai avea doi ani de contract. Surpriză însă, spaniolul a semnat tocmai cu rivala Lazio! O trădare care nu s-a mai întâmplat de mai bine de 40 de ani.

Totul i se datorează lui Maurizio Sarri, care l-a dorit cu orice preț pe fostul atacant al Barcelonei. Cei doi au avut o colaborare bună și la Chelsea, unde Pedro a marcat 13 goluri în 52 de meciuri.

👋🏻 Ciao Pedro! #CMonEagles 🦅

Publicată de S.S. Lazio pe Joi, 19 august 2021

Nu s-a mai întâmplat de 40 de ani

În ultimii 40 de ani, niciun jucător de la AS Roma nu a plecat direct la Lazio sau invers. Ultima trecere de la un mal al Tibrului la celălalt a avut loc în 1981, când Carletto Perrone a trecut de la „biancocelești” la „giallorossi”. 

Cu câțiva ani mai devreme, transferul lui Ciccio Cordova de la Roma la Lazio a provocat multă nemulțumire în rândul fanilor ambelor echipe.

Lazio nu poate înregistra jucători

Lazio are probleme înainte de startul noii ediții din Serie A - clubul nu îi poate legitima pe jucătorii aduși în această vară, așa cum a pățit și Barcelona cu Memphis Depay. Iar lucrul cel mai bizar este cazul lui Ștefan Radu - acesta și-a prelungit contractul cu gruparea biancocelestă, dar după ce i-a expirat înțelegerea precedentă. 

De aceea, el este considerat un jucător nou deoarece a semnat un nou contract. În aceeași situație se află alți 3 fotbaliști veniți în această vară, Felipe Anderson, Elseid Hysaj și Luka Romero. Deși toți se antrenează de câteva săptămâni sub comanda lui Maurizio Sarri, niciunul nu are drept de joc pentru meciul de sâmbătă de la Empoli.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Fug toți de numărul 10 » Nimeni nu vrea tricoul lui Messi la Barcelona

Fără „Il Luce” pe bancă, Dinamo Kiev s-a împiedicat de ultima clasată: „Avem nevoie de Mircea Lucescu!”

Playtech: BOMBĂ! Gigi Becali, învins la tribunal! Lovitura dură primită de latifundiar la final de săptămână


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  19 August 2021, 19:22

Care tradare ,ce e razboi.? Profesionistii pot alege orice echipa,cu atat mai mult cand nu l-i se prelungesc contractele.Numai minti infierbantate socotesc tradare.

portalbets
portalbets  •  19 August 2021, 18:16
Postat de Nicolae Alin Neag pe 19 August 2021, 17:20

Poate era interesat și motivul pentru care Lazio nu poate înregistra contracte noi.

Exact.Plus ca,nu e "tradare istorica".Aia se intampla cand un jucator crescut si debutat la o echipa,dupa ceva ani,pleaca la o rivala.In acest caz,e un transfer normal.Roma nu are nevoie de el,iar el,si-a gasit un alt angajament,in acest caz,Lazio.Ca nu s-a mai facut un transfer,intre cele doua echipe,in ultimii 40 de ani,e altceva.

839680779446084
Nicolae Alin Neag  •  19 August 2021, 17:20

Poate era interesat și motivul pentru care Lazio nu poate înregistra contracte noi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează