INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Fără „Il Luce” pe bancă, Dinamo Kiev s-a împiedicat de ultima clasată: „Avem nevoie de Mircea Lucescu!”

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Articol de - Publicat joi, 19 august 2021 09:48 / Actualizat joi, 19 august 2021 13:24

Dinamo Kiev a cedat primele puncte în campionat tocmai în fața ultimei clasate Inhuleț (1-1) și secundul Emil Caras abia așteaptă ca Mircea Lucescu să revină la echipă.

Dinamo Kiev a făcut primul pas greșit în campionat, 1-1 cu ultima clasată Inhuleț!, după trei victorii consecutive. A pierdut primul loc, rivala Șahtior Donetsk s-a apropiat la un punct, iar secundul Emil Caras abia așteaptă ca Mircea Lucescu să revină la echipă. "Îl așteptăm, joi sau vineri am înțeles. Se simte mai bine", a comentat Caras, la final. 

Dinamo Kiev e în dificultate fără „Il Luce” pe bancă

Lucescu s-a operat recent pentru eliminarea unui chist. Ieșit la un moment dat din spital, antrenorul în vârstă de 76 de ani le-a făcut câteva vizite jucătorilor la baza de pregătire, a asistat și la două meciuri, din tribună, însă apoi a trebuit să se concentreze asupra procesului de recuperare. 

Dinamo a intrat miercuri în impas și pentru că adversarul a pus autobuzul în poartă. "S-au apărat supranumeric, foarte bine organizat și au contraatacat tăios. Am avut multe faze fixe, dar n-am reușit să le materializăm. 

Iar după ce am marcat, ne-au egalat repede, n-am apucat să ne stabilizăm jocul", a analizat Caraș, care-l așteaptă pe Luce "ca să pregătim cum se cuvine următorul meci".

Trebuie să analizăm foarte bine acest meci. Adversarului i-am făcut viața ușoară. Prea ușor s-a pătruns în careul nostru, prea ușor au tras la poartă. Noi n-am fost acolo
Emil Caras, secund Dinamo Kiev

Recent, Mircea Lucescu, 76 de ani, a fost supus unei ușoare intervenții chirurgicale. Motivul a fost dezvăluit de presa ucraineană: „După partida cu Veres, Lucescu a fost la spital pentru un control mai detaliat. A fost supus unei intervenții chirurgicale, iar operația a reușit”.

10 puncteare Dinamo Kiev în clasament. Două mai puțin decât liderul Desna și unul peste rivala Șahtior. E pe locul 2

9-2e golaverajul lui Dinamo, exact același cu al liderului Desna

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Reacție de neînțeles a unui vicecampion mondial: „Sheriff Tiraspol nu are ce căuta în Liga Campionilor!”

Mărturia lui Raul Jimenez, la 9 luni după accidentarea cumpită suferită: „Mi-au spus că e un miracol că sunt în viață”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează