INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mărturia lui Raul Jimenez, la 9 luni după accidentarea cumplită suferită: „Mi-au spus că e un miracol că sunt în viață”

Raul Jimenez
Foto: GettyImages
Raul Jimenez Foto: GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2021 07:42 / Actualizat joi, 19 august 2021 10:19

Raul Jimenez (30 de ani), atacantul lui Wolverhampton Wanderers, și-a revenit după cumplita accidentare de anul trecut, de la meciul Arsenal, scor 2-1, disputat pe 29 noiembrie 2020. Acesta recunoaște că este un miracol că a supraviețuit.

Era minutul 4 și 25 de secunde pe „Emirates”, când mingea centrată din corner de Willian a survolat colțul careului mic al lui Wolverhampton. Venit lansat, David Luiz a sărit să lovească mingea cu capul, dar l-a izbit direct în tâmplă pe Raúl Jiménez.

Jimenez a revenit pe teren abia în startul acestui sezon, el fiind titular în prima etapă din Premier League, contra lui Leicester, scor 0-1. Atacantul este nevoit să poarte o cască specială până la finalul carierei pentru a nu risca o altă accidentare similară.

Arsenal - Wolverhampton, accidentare Raul Jimenez

Foto: Guliver/gettyimages
Foto: Guliver/gettyimages
Foto: Guliver/gettyimages
Foto: Guliver/gettyimages
Foto: Guliver/gettyimages
+6 FOTO

„Încă din primul moment, chirurgii și medicii mi-au spus ce s-a întâmplat și care sunt riscurile. Uneori, sunt lucruri pe care nu vrei să le auzi, dar asta este treaba lor. Mi-au spus că este un miracol să fiu în viață. 

Osul s-a rupt și exista o mică sângerare în zona creierului. Din acest motiv, operația a trebuit să fie efectuată rapid, iar medicii au făcut o treabă excelentă. M-au ajutat foarte mult încă de la început. Fractura craniană s-a vindecat mai greu decât ne așteptam toți, dar chiar e un miracol că sunt aici cu voi”, a spus Raul Jimenez, potrivit Sky Sports.

48a marcat Raul Jimenez în tricoul lui Wolves

Cristi Chivu, situație similară cu a lui Raul Jimenez

Clipele de groază prin care a trecut experimentatul atacant mexican le amintesc microbiștilor români – și nu numai – de accidentarea similară suferită de Cristi Chivu. Pe 6 ianuarie 2010, când evolua la Inter Milano, fostul fundaș se prăbușea pe gazon în urma unui duel aerian cu un jucător al lui Chievo, Sergio Pellissier și ajungea de urgență la spital pentru a fi supus intervenției chirurgicale. Chivu se retrăgea din fotbal în martie 2014, după aproape 7 ani la Inter.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Reacție de neînțeles a unui vicecampion mondial: „Sheriff Tiraspol nu are ce căuta în Liga Campionilor!”

Juventus, prezentare inedită a celui mai nou transfer: colaborare cu senzația de pe Tik Tok

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează