INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Pep Guardiola a primit oferta de a deveni selecţioner! » Nu e căutat de Spania, ci de altă mare echipă naţională europeană

Pep Guardiola
Pep Guardiola

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 ianuarie 2022 12:32 / Actualizat duminica, 23 ianuarie 2022 12:35

Pep Guardiola (51 de ani) ar putea deveni selecționer după încheierea contractului cu Manchester City. Federația Olandeză de Fotbal pregătește o ofertă pentru antrenorul spaniol.

Conform The Sun, Pep Guardiola, care și-a exprimat public dorința de a deveni selecționer, ar putea prelua naționala Țărilor de Jos. 

Georgina Rodriguez, făcută praf de rude: „I-am scris lui Cristiano: «Ai cea mai rea femeie lângă tine!»”
SPANIA
Georgina Rodriguez, făcută praf de rude: „I-am scris lui Cristiano: «Ai cea mai rea femeie lângă tine!»”

Contractul său cu Manchester City expiră la finalul sezonului viitor, iar Federația Olandeză de Fotbal pregătește deja o ofertă pentru Guardiola, în încercarea de a-l tenta să refuze prelungirea contractului cu „cetățenii”.

Louis Van Gaal se retrage după Mondialul din Qatar

Louis van Gaal (70 de ani), aflat la al treilea mandat pe banca naționalei Olandei, este așteptat să se retragă după Cupa Mondială din Qatar. Conducătorii fotbalului olandez vor să-l convingă pe Pep Guardiola să devină succesorul acestuia.

În cadrul unui interviu din 2018, antrenorul lui Manchester City și-a exprimat public dorința de a deveni selecționer.

„Nu toți antrenorii de succes visează să antreneze o echipă națională? Îmi doresc să fiu la o Cupă Mondială sau un Campionat European din nou. Pentru moment, vreau să rămân unde sunt, dar dacă cineva îmi face o ofertă în viitor, sunt încă tânăr”, spunea Guardiola.

Cupa Mondială din 1994 și Euro 2000 sunt turneele finale la care a participat Guardiola din postura de jucător.

Guardiola este aproape să câștige al patrulea titlu în Premier League, în șase sezoane la Manchester City, iar conducătorii „cetățenilor” speră ca Pep să continue pe Etihad. Spaniolul ar putea fi însă tentat de o nouă provocare și dornic să accepte oferta olanezilor.

Pep Guardiola, interzis la naționala Spaniei?

În trecut, Pep Guardiola s-a declarat un susținător al independenței Cataluniei, astfel că sunt șanse reduse ca el să fie numit pe banca „Furiei Roja” în viitor.

La conferința de presă dinaintea remizei cu Southampton, scor 1-1, în ultimul meci de campionat, Pep Guaridola a vorbit despre viitorul său pe banca lui Manchester City.

„Decizia mea (n.r. - despre momentul când va pleca de la City) va fi luată împreună cu cei din club. Mi-au oferit totul și nu îi pot trăda. Sau să le fac ceva greșit. Asta nu ar fi frumos. Împreună am luat decizia ca eu să vin aici și să îmi prelungesc contractul în două rânduri, și acum se va întâmpla la fel.” a declarat Guardiola, conform The Guardian.

Articol de Damian Neamţu

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN FOTBALUL INTERNAŢIONAL: 

Zlatan Ibrahimovic, sfat pentru Mbappe: „Dacă aș fi în locul tău, acolo aș merge!”

Presa din Anglia laudă prestaţia lui George Pușcaș, după cel mai recent meci jucat de Reading: „Cea mai bună evoluție a sa” + Ce notă a primit atacantul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează