INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Pep Guardiola are un nou jucător favorit în Premier League: „Deceniul următor îi aparține!”

Phil Foden, la balon FOTO: Guliver/GettyImages
Phil Foden, la balon FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2019 16:55

Pep Guardiola, antrenorul liderului din Premier League Manchester City, crede că mijlocașul central Phil Foden (18 ani) este următorul mare talent al Angliei.

Foden a fost pentru prima dată integralist la City într-un meci de campionat, în victoria lejeră contra lui Cardiff, scor 2-0. Pep Guardiola și-a încurajat elevul la final. 

„Știm deja cu toții că Phil Foden poate face orice, chiar dacă este foarte tânăr. Are o viziune incredibilă, poate oricând să inventeze un gol din nimic. Ne putem baza pe el în situațiile dificile. 

E alături de noi în fiecare zi în vestiar și ne-a demonstrat ce poate. Deja este la același nivel cu coechipierii săi. E pregătit să joace constant. Sunt extrem de mulțumit de prestațiile lui. Ieri, contra lui Cardiff, putea marca două goluri, este excepțional. Deceniul următor îi aparține!”, a declarat Guardiola conform Skysports.

6 goluriși două pase decisive a reușit Foden pentru City în acest sezon în toate competițiile

25.000.000 €este cota lui Foden conform transfermarkt.de

Vezi și: 

MANCHESTER CITY - CARDIFF 2-0 // FOTO Formația lui Pep Guardiola revine pe primul loc în Premier League!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
caminero
caminero  •  05 Aprilie 2019, 08:45

Da, o să îi aparțină deceniul lui Foden cum i-a aparținut și lui Michael Owen acu 10 ani ... mare speranță mare, ajunsă talent expirat ....

arsenal_1886
arsenal_1886  •  05 Aprilie 2019, 00:42

Foden e in clasa lui Gerard si Lampard .In aceiași clasa mai e si Grealish de la Aston Vila,Trent Arnold de la LFC,Bissau(sau cum l-o chema) de la Crystal Palace .Southgate are material asigurat pentru echipa deceniului următor.Sa nu mai vorbesc de consacrații Sterling,Pickford,McGuire,Dele Ali,Stones ,Keane si Kane .Am uitat sa-l numesc si pe Sancho de la Borussia.Ferice de selecționerul cu atâtea opțiuni ! Nu-i așa,Contra ?

magic4ever
magic4ever  •  04 Aprilie 2019, 19:24
Postat de ovidiu_3003 pe 04 Aprilie 2019, 18:58

...pai si Ianis Hagi ?...cum mai ia el balonul de aur ?

Lasa ca au rupt gura targului prin alte campionate Baluta, Vatajelu sau Mitrita care este 0 barat la echipa nationala...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează