Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 11:07 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 11:40

Pep Guardiola (52 de ani), antrenorul lui  Manchester City, l-a comparat pe Bernardo Silva (29 de ani), mijlocașul portughez al „cetățenilor”, cu Lionel Messi (36 de ani), extrema americanilor de la Inter Miami, pe care l-a antrenat la FC Barcelona. 

Internaționalul lusitan a marcat două goluri în victoria obținută de Manchester City în fața lui Bournemouth, scor 6-1, în runda cu numărul 11 din Premier League. Bernardo Silva a înscris în minutele 33 și 83. 

Fotbalistul lui Manchester City și-a spart un dinte în meciul cu Bournemouth » A fost atenționat de un coleg că îi „lipsește” și la final a glumit: „Doar am sângerat puțin”
MANCHESTER CITY - BOURNEMOUTH 6-1
Fotbalistul lui Manchester City și-a spart un dinte în meciul cu Bournemouth » A fost atenționat de un coleg că îi „lipsește” și la final a glumit: „Doar am sângerat puțin”

La finalul meciului de pe Etihad Stadium, Pep Guardiola, antrenorul „cetățenilor”, a ținut să-l laude pe Bernardo Silva. Catalanul l-a comparat pe Silva cu Lionel Messi, fotbalist cu care Guardiola a lucrat la FC Barcelona. 

Bernardo Silva a fost dorit cu insistență în ultimii ani de Barcelona, dar până la urmă și-a prelungit în august contractul cu Manchester City până în iunie 2026.

Pep Guardiola l-a lăudat pe Bernardo Silva la finalul meciului Manchester City - Bournemouth. Comparat cu Leo Messi

Bernardo Silva este un jucător extraordinar. A marcat două goluri azi (n.r. - sâmbătă). Faza golului doi parcă a fost făcută de Messi

Messi a reușit de multe ori asta. Toți din club sunt mulțumiți că este aici”, a declarat Pep Guardiola, potrivit Goal

Pep Guardiola a vorbit despre Bernardo Silva și după Manchester United - Manchester City

Tehnicianul lui Manchester City l-a lăudat pe Bernardo Silva și după prestația lui de săptămâna trecută, din derby-ul cu Manchester United, câștigat de „cetățeni” cu 3-0, chiar pe Old Trafford. 

„Bernardo Silva nu poartă cercei în urechi, nu are tatuaje și conduce o mașină normală. E un jucător incredibil, căruia îi place să joace pe Old Trafford.

Nu îmi aduc aminte să fi jucat vreodată prost pe Old Trafford. L-am folosit chiar și vârf fals. Are abilitatea de a ține de minge și de a ataca spațiile în momentele cheie.

Este foarte inteligent și toată lumea îl adoră. Bernardo Silva e unul din cei mai buni jucători pe care i-am văzut în viața mea”, spunea Guardiola, pe 29 octombrie. 

VIDEO. Rezumat: Manchester City - Bournemouth 6-1

Citește și: 

Marcelo a plâns în finala Copa Libertadores, câștigată de Fluminense: „Este cel mai important trofeu din cariera mea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”