Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 10:21 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 10:54

Julian Alvarez (23 de ani), atacantul lui Manchester City, și-a spart un dinte în timpul meciului câștigat de campioana Angliei în fața lui Bournemouth, scor 6-1, în runda cu numărul 11 din Premier League. 

Sâmbătă după-amiază, pe Etihad Stadium, Manchester City s-a impus categoric în fața lui Bournemouth, 6-1. În poarta „cireșelor”, Ionuț Radu (26 de ani) a fost titular și integralist. 

Sandro Tonali riscă o nouă suspendare » Federația Engleză vrea să afle dacă italianul a pariat și după ce s-a transferat la Newcastle
NEWCASTLE
Sandro Tonali riscă o nouă suspendare » Federația Engleză vrea să afle dacă italianul a pariat și după ce s-a transferat la Newcastle

VIDEO. Julian Alvarez și-a spart un dinte în timpul meciului Manchester City - Bournemouth

Camerele TV au surprins un moment inedit în timp ce elevii lui Pep Guardiola celebrau reușita de 2-0, semnată de Bernardo Silva, în minutul 33. 

Mai mulți jucători ai lui Manchester City au celebrat golul marcat de internaționalul portughez la marginea terenului. În acel moment, toate privirile s-au mutat pe Julian Alvarez. 

Argentinianului din atacul „cetățenilor” îi lipsea un dinte din față. Într-o filmare apărută pe X, fostul Twitter, un utilizator a postat un videoclip în care arată momentul în care pare să i se fi spart dintele lui Julian Alvarez. 

În filmarea respectivă se poate vedea cum argentinianul încearcă să oprească un atac al lui Bournemouth, dar un fotbalist al oaspeților îl lovește cu mingea în plină figură. 

În momentul sărbătoririi golului, Julian Alvarez nici nu observase că îi lipsește un dinte. Marcatorul golului, Bernardo Silva, a fost cel care i-a spus. Imediat după aceea, sud-americanul și-a dus mâna la gură. 

Julian Alvarez, la câteva ore de la terminarea meciului Manchester City - Bournemouth: „Totul e în regulă”

La numai câteva ore de la terminarea partidei, Julian Alvarez și-a făcut un selfie în mașină, îmbrăcat în echipamentul lui Manchester City

El a zâmbit larg și, în fotografie, se putea observa că dintele care îi „lipsea” fusese pus la locul lui. 

Fotbalistul lui Manchester City și-a spart un dinte în meciul cu Bournemouth » A fost atenționat de un coleg că îi „lipsește” și la final a glumit: „Doar am sângerat puțin”
Foto: Instagram

„Totul e în regulă. Doar am sângerat puțin”, a transmis Julian Alvarez. 

VIDEO. Rezumat: Manchester City - Bournemouth 6-1

Citește și: 

Mikel Arteta, furios după înfrângerea cu Newcastle: „O rușine, mi-e silă să fac parte din așa ceva!”

Xavi, nervos după ce Barcelona a obținut victoria la ultima fază: „Nu mă așteptam să câștigăm! Nu meritam”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”