INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Pep Guardiola, prima reacție despre transferul lui Haaland la Manchester City: „Niciodată nu o să-i dăm responsabilitatea asta”

Pep Guardiola/ foto: Imago Images
Pep Guardiola/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2022 18:39 / Actualizat joi, 12 mai 2022 19:06

Pep Guardiola (51 de ani), antrenorul lui Manchester City, a vorbit în premieră despre Erling Haaland (21 de ani), după ce „cetățenii” au anunțat că s-au înțeles cu Borussia Dortmund pentru transferul său.

Tehnicianul catalan a acceptat să discute despre transferul norvegianului după victoria entuziasmantă cu Wolverhampton, 5-1, în etapa #36 din Premier League.

Galeria lui Inter a scandat „Dinamo, Dinamo!” în timpul finalei Cupei Italiei! Cum s-a ajuns aici
Cupa Italiei
Galeria lui Inter a scandat „Dinamo, Dinamo!” în timpul finalei Cupei Italiei! Cum s-a ajuns aici

Pep Guardiola, primele declarații despre venirea lui Haaland la Manchester City

„Nu am crezut niciodată că situația noastră defensivă depinde de fundașul central și nu am crezut niciodată că golurile pe care le marcăm depind de atacant. El a marcat multe goluri în cariera sa și vom încerca să îl ajutăm pe parcursul jocului, oferindu-i multe șanse de a marca.

Noi vrem să câștigăm meciuri, iar pentru acest lucru avem nevoie ca toată lumea să dea totul, să ajute în toate compartimentele. După ce va ajunge aici, cu calitatea pe care suntem siguri că o are, cu siguranță va face aceste lucruri.  

Răspund pentru că trebuie să o fac și sunt un om politicos, dar acesta este sezonul următor. Acum trebuie să muncim mult în finalul acestui sezon. Nu este gata. Mai avem încă o treabă de făcut. Am văzut ieri cât de greu va fi cu Aston Villa (Liverpool a câștigat greu cu Aston Villa, 2-1) și, bineînțeles, West Ham. Deci, mai am încă o treabă de făcut”, a declarat Pep Guardiola, potrivit Sky Sports.

Manchester City a anunțat transferul lui Haaland

„Manchester City poate confirma că a ajuns la un acord de principiu cu Borussia Dortmund pentru transferul lui Erling Haaland de la 1 iulie 2022. Urmează ca Manchester City să finalizeze termenii contractului și cu fotbalistul”, au comunicat „cetățenii” pe Twitter.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

De Bruyne, 4 goluri cu Wolves! Reacția lui Guardiola: „E deasupra perfecțiunii”

Legendarul Giorgio Chiellini și-a anunțat plecarea de la Juventus, după 17 ani: „Acesta va fi ultimul meu sezon”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mishu_74
mishu_74  •  12 Mai 2022, 20:21

bai, subtili mai sunteti. iarasi ati citit printre randuri si v-ati prins doar voi de responsabilitatea pe care nu o va primi Haaland, dar pe care nu ne-o ziceti si noua. pot sa pun pariu ca nici Pep nu stie inca ce responsabilitate nu-i va da lui Haaland. :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează