INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Pep Guardiola, după 4-0 cu Southampton: „Sunt atât de nefericit cu Haaland. Un singur gol, nu trei”

Erling Haaland și Pep Guardiola, Foto: Getty Images
Erling Haaland și Pep Guardiola, Foto: Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 09 octombrie 2022 15:33 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2022 15:33

Manchester City-Southampton 4-0. Pep Guardiola (51 de ani) a comentat amuzat că Erling Haaland (22 de ani) nu a reușit al 4-lea hattrick acasă, în campionat. Managerul a adăugat zâmbind: „Cel puțin, nu va mai fi exclus din Premier pentru că e robot”.

Manchester City nu reușise să câștige împotriva lui Southampton sezonul trecut, în Premier League. Două meciuri, două egaluri, 0-0 acasă și 1-1 în deplasare. Dar nu îl avea pe Erling Haaland. 

Edi Iordănescu se teme de o echipă venită dintr-o urnă valorică inferioară! „Ne-au spus să fim în gardă!”
PRELIMINARII EURO 2024
Edi Iordănescu se teme de o echipă venită dintr-o urnă valorică inferioară! „Ne-au spus să fim în gardă!”

Erling Haaland l-a egalat pe De Bruyne 

Sâmbătă, a fost 4-0 pentru „cetățeni”. Și, ultimul gol, cine altul? Erling Haaland! După trei partide la rând cu hattrick la Manchester City, în campionat, norvegianul a înscris doar o dată. Suficient însă pentru a ajunge la 15 reușite. 

Exact câte a marcat Kevin De Bruyne, golgheterul lui City în 2021-2022, într-un an. Și la doar opt goluri de duetul Salah-Son (23), cei mai prolifici jucători din Premier stagiunea precedentă. 

Haaland are șapte meciuri la rând în care a punctat în Premier League (al doilea la City, după Sergio „Kun” Aguero). Recordul e de 11 jocuri consecutive și îi aparține lui Vardy, din 2015. 

Doar un gol, Erling Haaland. Dovada că e uman! 

La conferință, Pep Guardiola zâmbea. „Sunt atât de nefericit cu Haaland. Un singur gol, nu trei”, a comentat malițios managerul Sky Blues. „Cel puțin, nu va mai fi exclus din Premier pentru că e robot”. 

În ultima săptămână, a circulat pe internet o glumă, o petiție depusă la parlament și la guvernul britanic, în care se cerea îndepărtarea lui din Anglia, motivul fiind chiar acesta: că e robot. 

Kevin De Bruyne, al 95-lea assist în Premier League 

Nu doar Haaland se remarcă la City. Și căpitanul Kevin De Bruyne iese în evidență meci de meci. Încă un assist și belgianul are acum 95 de pase decisive în Premier League

Al 5-lea all-time, înaintea lui Bergkamp (94) și David Silva (93). Numai în acest sezon a reușit 9 assisturi, e lider în Anglia la acest capitol.

20 de goluria înscris Erling Haaland în 13 meciuri jucate în acest sezon la Man. City în toate competițiile 10 meciuri consecutive cu minimum un gol marcat are atacantul norvegian la City în toate competițiile

VIDEO. Rezumatul meciului Manchester City - Southampton (4-0)

  • Golul lui Erling Haaland poate fi văzut de la minutul 1:15

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Brahim Diaz, ca Messi, în AC Milan - Juventus! Și golul, și sărbătoarea golului

Oliver Kahn se ia de jucătorii lui Bayern, după ce campioana Germaniei a fost egalată la ultima fază

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează