INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DORTMUND - BAYERN 2-2

VIDEO Oliver Kahn se ia de jucătorii lui Bayern, după ce campioana Germaniei a fost egalată la ultima fază: „Au făcut totul să o readucă în joc pe Dortmund”

Julian Nagelsmann și Jamal Musiala, Foto: Imago Images
Julian Nagelsmann și Jamal Musiala, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 09 octombrie 2022 11:47 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2022 14:55

Dortmund - Bayern 2-2. Directorul executiv al lui Bayern Munchen, Oliver Kahn, a renunțat la discursul diplomatic și s-a năpustit asupra propriilor jucători, reproșându-le că „au readus-o în joc pe Dortmund. Borussia era «destul de moartă»”.

Bayern a dat din mână, sâmbătă, o victorie ca și acontată. A condus cu 2-0 la Dortmund, însă, în loc să „ucidă” meciul, s-a jucat cu ocaziile și în ultima secundă s-a văzut egalată. Ceea ce a declanșat un val de furie în rândurile conducătorilor. 

Max Verstappen câștigă Marele Premiu al Japoniei și devine campion mondial în Formula 1 pentru al doilea an consecutiv!
MARELE PREMIU AL JAPONIEI
Max Verstappen câștigă Marele Premiu al Japoniei și devine campion mondial în Formula 1 pentru al doilea an consecutiv!

Oliver Kahn se ia de jucătorii lui Bayern, după ce campioana Germaniei a fost egalată la ultima fază

Aflat în sectorul VIP al stadionului, directorul executiv Oliver Kahn a căzut pe spate din fotoliu, la propriu, pentru ca apoi, în fața camerelor de luat vederi, să „dea pe-afară”. 

Am făcut tot ce era posibil ca să fim egalați. Nu Borussia, ci noi. Trebuia să închidem meciul devreme. Dacă în anumite situații făceam lucrurile mai bine, partida era decisă”, a comentat, la cald, oficialul bavarez. 

Fostul mare internațional, genul aceluia care nu renunța niciodată când era pe teren, e convins că „noi am readus-o pe Dortmund în meci. Borussia era «destul de moartă»”

Oliver Kahn: „Nu poți aștepta la nesfârșit ca echipele din fața ta să piardă puncte”

Apoi, Kahn a tras semnalul de alarmă: „Traversăm un sezon uimitor. Trebuie să mă uit mult în urmă ca să-mi amintesc o stagiune ca aceasta, în care ne creăm multe ocazii, dar nu le concretizăm, uităm pur și simplu «să umplem sacul». Trebuie să ne revenim repede și să urcăm pe primul loc. Nu poți aștepta la nesfârșit ca echipele din fața ta să piardă puncte. Avem nevoie de o stabilitate a rezultatelor”

Fostul internațional n-a vrut să arate cu degetul pe nimeni, „suntem o echipă”, însă mijlocașul Leon Goretzka a înțeles mesajul: „E clar că se referă la noi, jucătorii”.

3 jucătoria pierdut Bayern la Dortmund: Davies, suspect de comoție, De Ligt, accidentat, și Coman, eliminat

Bayern conducea cu 2-0, dar a fost egalată în prelungiri de Borussia Dortmund

Campioana a terminat în inferioritate, după eliminarea lui Kingsley Coman, în minutul 90. Dar antrenorul Julian Nagelsmann crede că Borussia trebuia să joace în „zece” dinaintea pauzei. 

Bellingham l-a lovit pe Davies, plecat pe un culoar bun spre poarta gazdelor, cu piciorul în față, însă „centralul” Deniz Aytekin nu i-a arătat nici măcar „galben”. Ar fi fost al doilea! 

„Acum patru luni am avut un curs de pregătire. Acolo ne-au spus că o lovitură în față este «roșu» direct. Iar Bellingham îl lovește pe Davies în plină figură și acum este la spital, suspect de comoție cerebrală. Regulamentul e clar!”, a comentat Julian Nagelsmann.

Antrenorul lui Bayern e susținut de analistul Sky, fostul internațional Lothar Matthaus: „Chiar dacă Bellingham nu-l vede pe Davies, piciorul este mult prea sus și nu-și are locul acolo. Acesta este un cartonaș galben și, prin urmare, al doilea cartonaș galben pentru Bellingham”. 

Nervos, Nagelsmann (35 de ani) le-a replicat și unora dintre șefi, care-l consideră în continuare doar „un tehnician talentat, care mai are de învățat”: „Domnii aceștia vorbesc prea mult”.

VIDEO. Rezumatul meciului Borussia Dortmund - Bayern Munchen (2-2)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cu Ramos eliminat și Messi în afara lotului, PSG s-a împiedicat de Reims în Ligue 1

„Der Klassiker” interzis cardiacilor! Bayern a condus cu 2-0, dar a fost egalată incredibil în prelungiri de Dortmund

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close