INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

VIDEO Cu Ramos eliminat și Messi în afara lotului, PSG s-a împiedicat de Reims în Ligue 1

Sergio Ramos/ foto: Imago Images
Sergio Ramos/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2022 08:33 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2022 08:54

PSG a remizat cu Reims, scor 0-0, într-un meci din runda #10 din Ligue 1.

Cu Messi în afara lotului din cauza unei probleme la gambă și Neymar pe banca de rezervă, jocul lui PSG  a suferit în prima repriză. Doar Fabian Ruiz a reușit să fie periculos, dar printr-un șut de la distanță.

România, în grupa I în drumul spre EURO 2024 » Grupă accesibilă pentru naționala lui Edi Iordănescu
EURO 2024
România, în grupa I în drumul spre EURO 2024 » Grupă accesibilă pentru naționala lui Edi Iordănescu

Ramos, la eliminarea cu numărul 28 în carieră

Nereușitele din prima parte s-au simțit pe finalul reprizei. Verratti a făcut un fault în propria jumătate, iar colegii săi au protestat vehement. Ramos a luat galben pentru proteste, dar nu s-a oprit. 

L-a înjurat pe arbitrul Pierre Gaillouste în spaniolă, iar acesta nu i-a acceptat comportamentul și i-a arătat direct cartonașul roșu, în minutul 41. Astfel, Sergio Ramos a bifat a 28-a eliminare din carieră.

Cu un om în minus, lui PSG i-a fost greu să pătrundă prin apărarea lui Reims. Gazdele au avut și o ocazie bună în minutul 51, dar Donnarumma a scos șutul lui Zeneli. Neymar, introdus în repriza a doua, a trimis periculos în minutul 68, dar mingea a trecut pe lângă poartă. 

Donnarumma a fost omul meciului la PSG, cu alte două intervenții bune pe final, care au salvat un punct pentru parizieni. PSG a ajuns la 26 de puncte și e prima în Ligue 1, cu 3 puncte peste Marseille, echipa de pe locul 2.

Caseta meciului Reims - PSG 0-0

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Real Madrid, victorie la limită cu Getafe » Campioana a fost salvată de un fundaș

Aleksander Ceferin și-a anunțat candidatura pentru încă un mandat la cârma UEFA! Reformele făcute de sloven la conducerea forului european

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1945sv0509
1945sv0509  •  09 Octombrie 2022, 13:38

Ramos a ramas acelasi macelar ca pe vremea cind rupea oase la Real Madrid.

enigmaticul
enigmaticul  •  09 Octombrie 2022, 13:35

Mda.......La începu a fost egalul, apoi vor veni și înfrângerile!! Totul are un început! Nici dacă ar mai investi qatarezul un mld $, nu poate garanta câștigarea Campionatului, de UCL nu mai vorbesc, rămâne doar un vis pentru șeici, chiar și cu toată ”spuma” de jucători ai PSG-ului.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează