INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Pep Guardiola se vrea ironic: „Sunt cea mai faimoasă persoană de la City. Mereu încerc să îi critic pe jucători și să îi fac să simtă cât de slabi sunt!”

Pep Guardiola a avut de făcut reproșuri duminică la adresa lui Jack Grealish / Foto: Imago
Pep Guardiola a avut de făcut reproșuri duminică la adresa lui Jack Grealish / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024 12:44 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2024 13:27

Pep Guardiola (53 de ani), managerul lui Manchester City, a reacționat la criticile din presa engleză, de după ce l-a certat pe Jack Grealish, în fața camerelor de luat vederi, în finalul partidei cu Arsenal (0-0). „O fac pentru ego-ul meu. Dacă sunt în fața camerei pot să dorm, pentru că am o satisfacție incredibilă!”, spune spaniolul.

Pep Guardiola nu a rămas dator față de presa engleză, care l-a atacat după episodul cu Jack Grealish, de după sfârșitul derby-ului cu Arsenal de duminică (0-0).

A marcat de la 80 de metri, iar fanii cred că „Trofeul Puskas” are deja un câștigător » Execuție cum vezi o dată în viață
POLONIA
A marcat de la 80 de metri, iar fanii cred că „Trofeul Puskas” are deja un câștigător » Execuție cum vezi o dată în viață

Managerul spaniol a ales să fie ironic când a fost rugat să explice de ce l-a certat pe teren, în văzul lumii, pe mijlocașul lui Manchester City:

„Sunt cea mai faimoasă persoană de la City. Mereu încerc să îi critic pe jucători și să îi fac să simtă cât de slabi sunt! O fac pentru ego-ul meu. Dacă mă aflu în fața camerei de luat vederi pot să dorm, pentru că am o satisfacție incredibilă!".

Pep Guardiola: „Laudele sunt întotdeauna pentru mine!”

Antrenorul de 53 de ani e explicat și de ce ține să iasă mereu în lumina reflectoarelor, chiar dacă uneori ar merita să fie altcineva de la campioana lumii. Lucru valabil inclusiv pentru Haaland:

„Când Erling marchează trei goluri, laudele trebuie să fie pentru mine, și nu pentru el. Laudele sunt întotdeauna pentru mine, nu pentru jucători! Iar sfatul meu pentru data viitoare este: nu ne filmați și nu va fi o problemă!".

Pep Guardiola: „Experiența noastră va conta prea puțin”

Pep Guardiola susține că experiența sezonului trecut, în care Manchester City a recuperat un deficit de opt puncte față de Arsenal și a cucerit titlul, nu va conta decât foarte puțin în acest sezon:

„E vorba numai de a câștiga meciuri, asta trebuie să facem. Nu mai avem prea multe ocazii de a pierde puncte, însă mai sunt încă nouă meciuri de jucat până la final.

Experiența noastră s-a terminat și nu mai contează. Ceea ce contează e duelul cu Aston Villa, Arsenal este acum la trecut. Când am fost capabili să câștigăm multe meciuri la rând, nu mă gândesc câte vom mai putea. Nu știu ce se va întâmpla.

Și Aston Villa joacă pentru calificarea în Liga Campionilor și fiecare echipă luptă pentru ceva. Așa că ultimele partide vor fi dificil de gestionat pentru noi toți". „Cetățenii" se găsesc pe locul al treilea în Premier League, cu trei puncte în spatele liderului Liverpool și la unul singur distanță de Arsenal.

Stilul celor de la Aston Villa e foarte clar, pot face pressing sus și se apără foarte bine. Au o linie de fund puternică și un portar excepțional. De aceea se află unde sunt, luptând pentru a rămâne acolo
Pep Guardiola, manager Manchester City

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Patronul unui club brazilian denunță corupția din campionat. „Am probe. Îmi pare rău, dar voi face gălăgie mare!”
BRAZILIA
Patronul unui club brazilian denunță corupția din campionat. „Am probe. Îmi pare rău, dar voi face gălăgie mare!”
Răzbunarea lui Manchester City? Ce a pățit jucătorul ce a evoluat în jumătate din sezonul Triplei!
ANGLIA
Răzbunarea lui Manchester City? Ce a pățit jucătorul ce a evoluat în jumătate din sezonul Triplei!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
Tibisor
Tibisor  •  03 Aprilie 2024, 17:53

Pepesor , daca facea Cruyff asta cu tine , nu ai mai antrena azi ... si de fotbal te-ai fi lasat ! Penibil !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează