INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Pep Guardiola, în lacrimi la despărțirea de Kun Aguero: „Nu-l vom putea înlocui niciodată”

Pep Guardiola nu și-a putut stăpâni lacrimile la ultimul meci jucat de Sergio Aguero (32 de ani) pentru Manchester City, în Premier League, victoria 5-0 cu Everton. +21   FOTO
Pep Guardiola nu și-a putut stăpâni lacrimile la ultimul meci jucat de Sergio Aguero (32 de ani) pentru Manchester City, în Premier League, victoria 5-0 cu Everton.

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 mai 2021 22:45 / Actualizat duminica, 23 mai 2021 23:20

Pep Guardiola nu și-a putut stăpâni lacrimile la ultimul meci jucat de Sergio Aguero (32 de ani) pentru Manchester City, în Premier League, victoria 5-0 cu Everton. 

Sergio Aguero, cel mai bun marcator din istoria lui Manchester City, părăsește echipa după un deceniu. Argentinianul și-a luat rămas bun de la fani în stil mare, cu două goluri marcate în victoria contra lui Everton, scor 5-0. La final, City i-a pregătit un moment special.

VIDEO Pep Guardiola, în lacrimi la despărțirea de Kun Aguero

Guardiola a fost emoționat până la lacrimi de despărțire și a reușit cu greu să articuleze câteva fraze. 

„Este o persoană deosebită pentru noi toți. E atât de amabil. M-a ajutat foarte mult de la venirea la City, este un om bun. Nu vom putea să îl înlocuim vreodată, nu avem cum. Am găsit mulți fotbaliști speciali la acest club, precum el, Joe Hart și David Silva. Fără ei n-aș fi reușit lucrurile astea”, a spus Guardiola, conform BBC. 

Kun Aguero, legenda lui Manchester City

Kun Aguero se desparte de Manchester City din postura de legendă. Nu și-a decis viitorul, dar cel mai probabil va reveni în La Liga, la Barcelona. În urmă, argentinianul lasă o serie de recorduri impresionante: 

  • 260 de goluri a înscris Aguero pentru City, recordul clubului 
  • 184 de goluri a marcat Aguero doar în Premier League, al 4-lea marcator din toate timpurile, după Alan Shearer, Wayne Rooney și Andy Cole 
  • 12 trofee a câștigat Aguero cu City: 5 Premier League, 6 Cupe ale Ligii și o Cupă a Angliei 
  • 16 hattrick-uri are Aguero în tricoul lui City

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Un dirijabil și 4500 de fani au sărbătorit primul titlu al lui Inter Milano după 11 ani!

Final în Premier League » Chelsea prinde cu emoții mari ultimul loc de Champions League! Manchester City, fără milă cu Everton

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează