INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Un dirijabil și 4500 de fani au sărbătorit primul titlu al lui Inter Milano după 11 ani!

Articol de - Publicat duminica, 23 mai 2021 20:43 / Actualizat duminica, 23 mai 2021 20:51

4.500 de tifosi s-au strâns afară pentru a-i celebra pe campionii de la Inter Milano, alți 1.000 fiind admiși în tribune. La final, jucătorii lui Antonio Conte au arătat trofeul din Turnul 4 al stadionului Giuseppe Meazza-San Siro. 

Inter Milano a devenit matematic campioană din 2 mai, dar abia azi a venit momentul să sărbătorească oficial cu fanii. Fiesta a început înaintea meciului cu Udinese (5-1), cu patru ore mai devreme de start fiind deja o mie de tifosi, pe drumul pe care urma să îl parcurgă autocarul nerazzurro. 

În spatele Peluzei Sud s-au strâns utrașii, au cântat, au agitat steaguri și au făcut o atmosferă formidabilă. Până la 4.500 aveau voie, respectând distanțarea, conform protocolului, să fie în afara stadionului Giuseppe Meazza. Dar cine-a ținut cont de reguli?

Dirijabil pentru primul titlu al lui Inter după 11 ani

Un dirijabil a fost urcat pe cer de suporterii de la Peluza Nord, care au organizat în detaliu toată manifestația, pentru a celebra primul scudetto după 11 ani de așteptare. 

La sosirea la arenă, jucătorii lui Antonio Conte au fost aclamați și primiți cu fumigene, petarde și mesaje de afecțiune. Au rămas în zona permisă de autorități, 19.000 de metri pătrați, de unde s-au pregătit pentru premiere și îmbrățișarea virtuală a favorilților.

3.000 în tribunele din Serie A pentru Inter

În tribune, cei mai norocoși o mie de interiști s-au mai bucurat de o victorie la întâia partidă cu public în 2021 pe stadionul lombard. 

Și de golurile marcate de Ashley Young, Eriksen („directă" deviată), Lautaro (penalty), Perisic și Lukaku. Căpitanul Samir Handanovici și ceilalți nerazzurri, între care Ionuț Radu (rezervă ieri), au primit trofeul pe podiumul instalat pe teren și l-au arătat apoi de pe al patrulea Turn de pe Meazza. 

Pentru a putea fi văzut și de tifosii rămași la porți, într-un delir general, după al 3.000-lea meci al Interului în Serie A în formulă cu o singură grupă

Citește și alte știri din Serie A: 

Gest minunat al lui Franck Ribery pentru un coleg de la Fiorentina: „Asta înseamnă pentru mine să fii om cu adevărat, e un gest făcut fără să ceară nimic în schimb”

„Finalul perfect” » Trofeu câștigat în trei decenii diferite! Recordurile lui Buffon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează