INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Pep și-a uimit tot staff-ul! Ce i-a pus Guardiola pe antrenorii lui City să învețe

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 12:35

Manchester City este pe locul 2 în Anglia, la 4 puncte în spatele lui Liverpool, iar Pep Guardiola face orice ca echipa lui să redevină campioană.

Presa din Anglia scrie azi despre ultima inovație a lui Pep Gauardiola. Managerul spaniol le-a cerut celor din staff-ul său să învețe cum să piloteze drone. Astfel, tehnicianul vrea ca antrenamentele lui City să fie filmate de sus, pentru a observa mai bine detaliile.

"Pep este foarte atent la detalii. Mereu încearcă să îmbunătățească lucrurile. Cineva din staff avea o dronă și a folosit-o la un antrenament. A văzut că e un mod foarte bun de a înregistra antrenamentul și de a-l arăta jucătorilor. Îl ajută să le arate fotbaliștilor unde sunt spațiile libere dintre ei", a spus o sursă apropiată clubului pentru The Sun.

1.000 de lirecostă cursul de licențiere pentru folosirea dronelor într-o afacere

Citește și:

Șoc în Premier League! Un jucător a fost dat afară din club după ce a prizat cocaină

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează