INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Șoc în Premier League! Un jucător a fost dat afară din club după ce a prizat cocaină

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 08:53

Un fotbalist englez din Premier a fost protagonistul unui scandal, la party-ul din ajunul Crăciunului, înaintea unui meci din deplasare.

Jucătorul, a cărui identitate n-a fost dezvăluită, a fost prins de un coleg cosumând cocaină în baia discotecii.

O jumătate de oră mai târziu, a fost urcat într-un taxi de managerul echipei (ce a crezut că e beat mort!) și trimis acasă. Cu o zi mai devreme, "inculpatul" ieșise curat la testul doping, scrie The Sun. 

"Comportamentul lui i-a șocat pe toți și a rupt vestiarul, unde și așa erau probleme din cauza rezultatelor slabe", a povestit o sursă din interiorul echipei.

Cel mai probabil, jucătorul evoluează pentru Newcastle, Huddersfield, Bournemouth sau Cardiff, echipe cu situații modeste în clasament care au jucat în deplasarea în etapă de Crăciun.

Vezi și: Dezvăluiri HALUCINANTE din vestiarul lui Manchester United: Gary Neville pus să facă sex cu postere, jucători închiși în valize, tortură cu perii de sârmă! Scholes: "Îi uram pe coechipieri"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează