INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Perez mătură cu toate legendele Realului: „Ăștia cred că pot trăi pe spatele Madridului până la moarte”

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 16 iulie 2021 14:49 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 16:14

Florentino Pérez i-a jignit și pe membrii faimoasei „Quinta del Buitre", cei cinci jucători crescuți la Real în jurul marelui Emilio Butragueño.

Oficial, Florentino Pérez vorbește frumos de toți la Real. Off the record, președintele insultă legendele clubului, mai ales pe jucătorii crescuți la propria academie de juniori, La Fabrica. Și cotidianul El Confidencial publică toate acele înregistrări „off the record" pe care le are cu Pérez din perioada 2006-2012.

Florentino Perez: „Un tip care n-a făcut nimic. Un escroc"

Liderul madrilen a lovit și „La Quinta del Buitre", faimosul cvintet blanco al anilor '80, inspirat de la supranumele lui Emilio Butragueño (care este și acum director pe „Bernabéu"), El Buitre, „Vulturul": Butragueño, Manolo Sanchís, Míchel, Martín Vázquez și Miguel Pardeza.

Pérez poate fi auzit spunând: „Indivizii ăștia cred că pot trăi pe spatele Madridului până la moarte. E o rușine, dar e adevărul. Toți: El Buitre, Sanchís, Míchel, Martín Vázquez....". L-a atacat mai ales pe Míchel (actual tehnician la Getafe; a pregătit-o în 2006-2007 pe Castilla, echipa B a Realului): „E un antrenor îngrozitor. Un tip care n-a făcut nimic. Un escroc".

Florentino Perez: „I-a săpat groapa lui Mata"

Pe el l-a acuzat și că „i-a săpat groapa lui Juan Mata ca să-l pună să joace pe fiul său". Dar Míchel l-a folosit pe Mata de 39 de ori (a marcat 10 goluri) în acel sezon 2006-2007 la Castilla. În 2007, Mata a părăsit clubul, plecând la Valencia, și nu s-a mai întors niciodată la Madrid. După Valencia, a jucat la Chelsea și Man. United.

„Guti e un idiot. Figo, un fiu de târfă"

Pérez a jignit și alte două nume mari ale Realului. Guti și Figo. Primul a crescut în La Fabrica și a purtat 15 ani tricoul primei echipe. A criticat două posturi de radio, Cadena Ser și Cope, pentru că îl angajaseră ca analist. „Un idiot, ca o capră, cel mai mare dușman al său. Ser o merită pentru că aduce un idiot, la fel și Cope". 

Figo, unul dintre „galactici", între 2000 și 2005 pe „Santiago Bernabéu", a fost și el pus la zid: „A distrus echipa. A fost un fiu de târfă, ca Raúl. Ei doi au fost cei mai răi".

Citește și alte știri internaționale:

Pedri, tânărul anului, ultima dorință în 2021: „Vreau aurul olimpic!" » Ce performanță incredibilă poate realiza

Totul pentru Mbappe » PSG i-a propus un salariu uriaș!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează