INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA LIGII FRANȚEI

Pericolul din careul Parisului! A comis 4 din cele 10 penalty-uri dictate împotriva lui PSG

Kehrer e considerat un mare talent, dar are prea puțină experiență / Foto: Guliver/GettyImages
Kehrer e considerat un mare talent, dar are prea puțină experiență / Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 09:21

Neamțul Thilo Kehrer, pe care PSG a dat 37 de milioane de euro, a provocat penalty-ul eliminării din ”sferturile” Cupei Ligii cu Guingamp, scor 1-2 (Neymar 62 / Gbakoto 81, M. Thuram 90+3). Al patrulea de care se face vinovat, din cele 10 dictate împoriva campioanei în acest sezon.

S-a zis cu invincibilitatea lui PSG în Cupa Franței și în Cupa Ligii. După 5 ani, Guingamp, ultima clasată în Ligue 1, le-a întrerupt parizienilor seria de victorii la 44, eliminându-i miercuri seară din "sferturile" Cupei Ligii, chiar la Paris.

Oaspeții au câștigat din două penalty-uri, după ce rataseră în prealabil unul, însă au avut și un aliat de nădejde în tabăra campioanei: Thilo Kehrer. Cumpărat cu 37 de milioane de euro de la Schalke, în vară, fundașul neamț de 22 de ani a provocat lovitura de la 11 metri transformată de Marcus Thuram în minutul 90+3, pentru 2-1.

Kehrer s-a dovedit până acum un adevărat pericol pentru propria echipă. În acest sezon, el s-a făcut vinovat de patru dintre cele zece penalty-uri dictate de arbitri împotriva parizienilor! A mai comis-o cu Angers (3-1), în august, contra lui Lille (2-1), în noiembrie, și la Strasbourg (1-1), luna trecută.

Adversarii au marcat de fiecare dată, însă PSG n-a pierdut. Miercuri a fost însă "daună totală".

19 victorii consecutive în Cupa Ligii Franței și 25 în Cupa Franței avea PSG. Serii încheiate miercuri seară, la 1-2 cu Guingamp

4 e nota lui Kehrer în L'Equipe. Pe cea mai mică au primit-o Bernat și Mbappe: 3

Penalty discutabil

Lovitura de la 11 metri din care Guingamp a egalat, acordată în urma unui presupus fault comis de Bernat asupra lui Coco, a fost contestată de antrenorul parizienilor, Thomas Tuchel: "Nu dai penalty la așa ceva". Arbitrul Bastien a consultat VAR-ul, dar și cotidianul L'Equipe tinde să-i dea dreptate tehicianului german: "E discutabil".

MONACO - RENNES 1-1, 8-7 la penalty-uri: Eroul din poartă

Egal la finele celor 90 de minute regulamentare, duelul dintre Monaco și Rennes a avut nevoie de 15 penalty-uri pentru a se califica în semifinale. Omul serii a fost portarul de 20 de ani al monegascilor, Loic Badiashile. Acesta a apărat 3 lovituri de la 11 metri și a marcat golul care a dus-o pe AS Monaco în semifinalele Cupei Ligii Franței.

Citește și:

Ce lovitură se pregătește! Doi dintre golgeterii României sunt pe lista unui club de tradiție din Franța

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează