INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

GALERIE FOTO Perla lui Lionel Messi » Un Ferrari 335 S Spider Scaglietti de 32 de milioane!

Ferrari 335 S Spider Scaglietti +11   FOTO
Ferrari 335 S Spider Scaglietti

Articol de - Publicat miercuri, 27 decembrie 2023 15:50 / Actualizat miercuri, 27 decembrie 2023 16:58

Lionel Messi este unul dintre cei patru posesori ai unui Ferrari 335 S Spider Scaglietti. Jucătorul lui Inter Miami a achiziționat bolidul în 2016, la o licitație.

Surprize, surprize! Lionel Messi nu era cunoscut drept un împătimit al mașinilor de lux. Eroare. De fapt, jucătorul lui Inter Miami deține, printre multe alte mașini elegante, una ultra-rară: un Ferrari 335 S Spider Scaglietti.

Producătorul italian a scos pe piață doar patru exemplare. Iar Leo este unul dintre norocoșii proprietari! Internaționalul argentinian, campion mondial în 2022, a achiziționat-o la o licitație, în 2016. Prețul acestei bijuterii-auto: nu mai puțin de 32,2 milioane de euro!

+7 FOTO

Mașina costă cât a câștigat Michael Jordan în 1997 - 1998 din baschet

A costat, practic, mai mulți bani decât a câștigat vreodată fostul superstar NBA Michael Jordan (60) în decursul unui an. Jordan este considerat unul dintre cei mai buni jucători de baschet din toate timpurile, câștigând, printre altele, șase titluri NBA și două medalii olimpice de aur (1984 și 1992).

Potrivit postului de radio britanic „Talksport”, Jordan a strâns cei mai mulți bani în sezonul 1997 - 1998, când a băgat în buzunar aproximativ 31,9 milioane de euro. La fel de adevărat este însă că, la fel ca Messi, Jordan a câștigat mulți bani în afara sportului, de exemplu, din publicitate.

Impact major pentru fotbalul românesc » Arena Națională se ÎNCHIDE pentru mai bine de 3 luni!
EVENIMENTE
Impact major pentru fotbalul românesc » Arena Națională se ÎNCHIDE pentru mai bine de 3 luni!

Lionel Messi câștigă până la 57 milioane de euro în MLS

Messi, la rându-i, a încasat aproximativ 50 de milioane de euro în fiecare dintre cei doi ani petrecuți la Paris St. Germain (2021-2023). De asemenea, i-ar mai fi intrat în conturi în jurul a 46 de milioane de euro, din bonusuri!

El ia mulți bani și la Inter Miami. Din salariu, 19,3 milioane de euro pe an. Iar potrivit coproprietarului clubului, Jorge Mas, „până la 47 - 57 de milioane din alte contracte”, cum este, spre exemplu, acela cu Apple TV.

Mai puteți citi:

„Poliția ne-a trimis dovada” » Laszlo Dioszegi îl dă afară de la Sepsi: „Nu tolerăm așa ceva! Reziliem”

Barcelona Roque'nRolla » Transfer oficializat de catalani: „tigrul” de 40 de milioane a venit să-i ia locul lui Lewandowski

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează