INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Peter Crouch se retrage la 38 de ani » A înscris 53 de goluri cu capul!

Articol de - Publicat vineri, 12 iulie 2019 14:45

Peter Crouch, atacantul de 2,01 metri, ex-Liverpool și Tottenham, nu mai continuă în fotbalul de performanță.

Îi era tot mai greu să continue. La 38 de ani, Peter Crouch nu se mai putea antrena la fel de bine și găsea tot mai greu o echipă.

Cel care juca odată la Liverpool și Tottenham, marcând 22 de goluri în 44 de meciuri la naționala Angliei, a anunțat că se retrage:

"M-am gândit mult. Am decis să mă opresc", a spus el pe Twitter. "Minunatul nostru joc mi-a dăruit totul. Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să ajung aici și să rezist atât de mult".

Crouch, atacantul cu alură de pivot de baschet (2,01 m și 75 kg), a jucat 21 de ani. Timp în care a marcat 205 goluri în 735 de partide la echipele de club. 

Prima lui formație a fost Tottenham, în 1998. Era un specialist al jocului aerian, adunând 53 de reușite cu capul în cariera sa.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează