INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Petrescu este impresionat de parcursul lui Dorinel: "Este un miracol!" » Ce spune SuperDan despre lupta pentru Europa League

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 30 martie 2013 22:02

Dorinel Munteanu a cîştigat 6 puncte din 9 posibile pe banca celor de la Mordovia Saransk, obţinînd o victorie extrem de importantă şi în această după-amiază, 2-0 în deplasarea cu Krylia Sovetov Samara, o contracandidată pentru salvarea de la retrogradare.

Anterior, Dorinel mai cîştigase şi în faţa celor de la Anji şi pierduse împotriva lui Zenit. Parcursul "Neamţului" l-a impresionat şi pe Dan Petrescu: "Pînă la meciul direct sînt suporterul lui Dorinel, mă bucur pentru el, a luat o echipă care nu avea nici o şansă şi este aproape baraj, ceea ce este un miracol pentru mine", a spus Petrescu la Dolcesport.

Tehnicianul lui Dinamo Moscova a vorbit şi despre lupta pentru Europa League: "Avem luptă grea pentru cupele europene. A fost o victorie extraordinară, pe zăpadă şi pe frig, internaţionalii ne-au venit vineri. Am obţinut o victorie cu scorul meu preferat, 1-0. Sînt trei puncte extraordinare pentru noi", a încheiat Dan Petrescu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
supersolo
supersolo  •  31 Martie 2013, 04:50

2 nebuni s-au aruncat cu capul inainte in campionatul Rusiei....:))) unul trage la cupe europene ...celalalt ..vrea sa scape de retrogradare ...ma imaginati ce se intampla cu samovarele din Rusia... din cauza celor 2 nebuni???? din cauza lor o sa dureze iarna in Rusia tot anul....:))))

steaua.libera
steaua.libera  •  31 Martie 2013, 00:35

Sper sa nu se opreasca aici. Succes in continuare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează