INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Pierderi-record pentru Inter! Clubul italian a anunțat datorii uriașe pentru sezonul trecut

Pierderi-record pentru Inter! Clubul italian a anunțat datorii uriașe pentru sezonul trecut
Pierderi-record pentru Inter! Clubul italian a anunțat datorii uriașe pentru sezonul trecut

Articol de - Publicat joi, 30 septembrie 2021 21:24 / Actualizat joi, 30 septembrie 2021 21:25

Inter Milano a raportat joi o pierdere financiară de 245,6 milioane de euro pentru sezonul 2020-21, cea mai mare înregistrată vreodată de un club din Serie A.

Inter a câștigat primul său titlu din Serie A după 11 ani de pauză în sezonul trecut, dar situația financiară a clubului a fost afectată grav de pandemia de coronavirus, precum și de eliminarea rapidă din grupele Ligii Campionilor.

Nerazzurri au raportat pierderi semnificative, în principal din cauza lipsei de venituri provenite din vânzarea de bilete.

„Clubul a inițiat rapid o politică de reechilibrare cu două obiective principale: asigurarea stabilității financiare și menținerea unei echipe competitive”, a adăugat Inter într-un comunicat.

Această nouă politică implementată de oficialii lui Inter, l-a făcut pe Antonio Conte să părăsească clubul. Acesta fiind nemulțumit de faptul că echipa i-a pierdut pe doi dintre cei mai importanți jucători, Romelu Lukaku și Achraf Hakimi.

Inter, noi speranțe pentru noul sezon

Oficialii lui Inter rămân pozitivi pentru acest sezon, în ciuda problemelor financiare pe care clubul le are.

"Sezonul actual oferă semne de redresare: pe lângă redeschiderea parțială a stadioanelor, campania pozitivă de transferuri din vară și semnarea unor noi contracte de sponsorizare la nivel mondial sunt mărturie că marca Inter continuă să crească. Aceste acțiuni vor face posibilă reducerea semnificativă a pierderilor”, a mai comunicat clubul italian.

Inter, antrenată în acest moment de Simone Inzaghi, ocupă locul al treilea în Serie A după primele șase etape.

Barcelona pregătește surpriza! Jurgen Klopp dorit pe Camp Nou în locul lui Koeman

Usain Bolt, încântat de revenirea lui Ronaldo la Manchester United! Discuția pe care a avut-o cu Sir Alex Ferguson

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează